• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - quadra - underliggande diskbänk vzum57n

PRODUKTKOD: VZUM57N

5 091,00 kr

Spara 15%

4 327,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 540.0 mm
  • Djup: 440.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Smeg Quadra - Underliggande diskbänk VZUM57N

Översikt

Smeg Quadra VZUM57N är en elegant och praktisk underliggande diskbänk som kommer att ge din kök en modern touch. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial i svart färg, är denna diskbänk både snygg och hållbar.

Funktioner

Material

Quadra VZUM57N är tillverkad av silgranitmaterial, vilket ger en tålig och reptålig yta. Silgranit är också mycket hygieniskt och enkelt att rengöra, vilket gör det idealiskt för kök.

Design

Med sin rektangulära form och minimalistiska design passar Quadra VZUM57N perfekt in i moderna kök. Den svarta färgen ger en elegant touch och gör diskbänken till en snygg accent i ditt köksinredning.

Montering

Denna diskbänk är utformad för enkel och smidig underlimning, vilket ger en sömlös och ren look i ditt kök. Underlimning innebär att diskbänken monteras under köksbänken, vilket ger en platsbesparande och stilren lösning.

Storlek

Med en längd på 540.0 mm och en djup på 440.0 mm erbjuder Quadra VZUM57N tillräckligt med utrymme för att rymma dina diskbehov.

Antal hoar

Denna diskbänk kommer med en ho, vilket gör den perfekt för enkel användning i mindre kök eller som en extra diskbänk i större kök.

Varumärke och modell

Smeg är känt för att tillverka kvalitativa och stilfulla produkter för köket. Quadra VZUM57N är en av deras populära modeller inom diskbänkar.

Ge ditt kök en uppgradering med Smeg Quadra VZUM57N - en underliggande diskbänk i svart silgranit som kombinerar stil, hållbarhet och funktionalitet.

Produkt
Modellnamn
Smeg Quadra VZUM57
Märke
Smeg
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
540.0 mm
Djup
440.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: