• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 s kompakt jasmin med automatisk propp

PRODUKTKOD: 513469

7 832,00 kr

Spara 15%

6 657,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 6 S Compact Jasmin med Automatisk Propp

Blanco Metra 6 S Compact är en elegant och praktisk diskbänk för ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, erbjuder den både stil och hållbarhet. Dess kompakta storlek gör den perfekt för mindre kök eller för de som vill ha extra utrymme på arbetsytan.

Funktioner:

Djup och längd:

Med en djup på 500.0 mm och en längd på 780.0 mm ger Blanco Metra 6 S Compact tillräckligt med utrymme för att hantera alla dina köksbehov. Den har också en anpassad form för att underlätta rengöring och användning.

Material:

Tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, är denna diskbänk inte bara estetiskt tilltalande utan också mycket hållbar. Silgranit är känt för sin motståndskraft mot repor, fläckar, värme och slag. Det är också lätt att rengöra och behåller sin färg och glans över tid.

Antal hoar:

Blanco Metra 6 S Compact har 1.5 hörnhoar, vilket ger dig extra flexibilitet och funktionalitet vid matlagning och diskning. Detta gör att du enkelt kan hålla isär smutsiga och rena redskap eller sortera dina diskar efter storlek.

Montering:

Den här diskbänken är avsedd för infällnad och kan enkelt installeras i ditt köksbänksskåp. Inbrottet ger en strömlinjeformad och sömlös look till ditt kök.

Låddjup:

Med ett låddjup på 190.0 mm ger Blanco Metra 6 S Compact tillräckligt med plats för att rymma dina köksredskap och tillbehör. Du behöver inte oroa dig för att inte ha tillräckligt med förvaringsutrymme.

Design:

Med sitt eleganta och tidlösa jasminfärgade utseende passar Blanco Metra 6 S Compact perfekt in i alla köksinredningar. Den är också vändbar, vilket gör det möjligt att välja åt vilket håll du vill ha din diskho placerad för att bäst passa dina behov.

Hål för blandare:

Blanco Metra 6 S Compact kommer inte med ett förborrat hål för blandare. Detta ger dig friheten att välja och placera din egen blandare enligt dina preferenser.

Skåpsbredd:

Den minsta skåpsbredden som rekommenderas för att installera Blanco Metra 6 S Compact är 600.0 mm. Se till att du har tillräckligt med utrymme i ditt köksskåp för att rymma diskbänken.

Med Blanco Metra 6 S Compact Jasmin med automatisk propp får du en diskbänk som kombinerar stil, funktionalitet, hållbarhet och enkel användning. Den är perfekt för alla köksprojekt och kommer säkerligen att bli en uppskattad tillägg i ditt hem.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 6 S Compact (513469)
Märke
Blanco
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: