Brödrostar

    Kitchenaid - design - brödrost med 1 skål röd 5kmt3115eer

    PRODUKTKOD: 5KMT3115EER

    1 970,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Brödrostar
    • Antal brödskivor: 1 skivor
    • Effekt: 900 W
    • Funktioner: Utdragbar smulbricka, Upptiningsfunktion
    • Färg/material: Vit, Svart, Silver, Aluminium, Grå/Antracit, Röd, Beige, Creme

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Kitchenaid - design - brödrost med 1 skål röd 5kmt3115eer

    Denna eleganta brödrost från Kitchenaid är perfekt för att njuta av en härlig frukost eller en snabb och smidig mellanmål. Med dess stilrena design och färgglada finish i rött tillför den en touch av elegans till ditt kök.

    Utdragbar smulbricka

    Med den utdragbara smulbrickan är det lätt att hålla din brödrost ren och fräsch. Smulbrickan underlättar för rengöring genom att samla upp smulor och eventuella brödsmulor som kommer av när du rostar ditt bröd.

    Upptiningsfunktion

    Denna brödrost är utrustad med en praktisk upptiningsfunktion som gör det möjligt att tina upp frysta brödskivor på ett ögonblick. Du behöver inte längre vänta länge på att brödet ska tina upp eller använda en mikrovågsugn. Med den här funktionen blir din frukost snabbare och mer bekväm.

    Effekt

    Med en effekt på 900 W är denna brödrost både kraftfull och effektiv. Den rostar ditt bröd snabbt och jämnt för att ge dig perfekt rostat bröd varje gång.

    Antal brödskivor

    Den här brödrosten är designad för att rösta en skiva bröd åt gången. Detta gör den idealisk för ensamstående eller för de som bara behöver rosta bröd för en person. Den har en enkel och smidig användning för snabba och smaskiga frukostar.

    Färg/material

    Du kan välja mellan ett brett utbud av färger och material för att passa ditt köks stil. Välj mellan vit, svart, silver, aluminium, grå/antracit, röd, beige eller creme för att matcha din personliga stil och preferenser.

    Vikt

    Med en vikt på 1,85 kg är denna brödrost lätt och enkel att hantera och flytta vid behov. Det gör att du kan placera den var som helst i ditt kök och enkelt flytta den vid behov utan problem.

    Mått
    Vikt
    1,85 kg
    Design
    Färg/material
    Vit, Svart, Silver, Aluminium, Grå/Antracit, Röd, Beige, Creme
    Specifikationer
    Funktioner
    Utdragbar smulbricka, Upptiningsfunktion
    Antal brödskivor
    1 skivor
    Strömförsörjning
    Effekt
    900 W

    16 Produkter från samma kategori: