Brödrostar

    Smeg - 50-talsstil - brödrost med 4 skivor pastellblå tsf03pbeu

    PRODUKTKOD: TSF03PBEU

    3 012,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Brödrostar
    • Antal brödskivor: 4 skivor
    • Effekt: 2000 W
    • Bredd: 330 mm
    • Djup: 330 mm

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Smeg - 50-talsstil - brödrost med 4 skivor pastellblå tsf03pbeu

    Den här Smeg-brödrosten i 50-talsstil är inte bara funktionell, den är även en snygg och stilfull detalj i ditt kök. Med sin pastellblå färg ger den en retrokänsla och skapar en unik atmosfär i ditt hem.

    Design och dimensioner

    Brödrosten har en bredd på 330 mm, en djup på 330 mm och en höjd på 200 mm. Den har en kompakt och smidig design som passar perfekt på din köksbänk.

    Funktioner

    Denna brödrost har flera användbara funktioner som gör den till en idealisk köksapparat. Den är utrustad med en utdragbar smulbricka som underlättar rengöringen efter användning. Dessutom har den en stoppfunktion som gör att du kan avbryta rostningen när som helst.

    En annan praktisk funktion är upptiningsfunktionen som låter dig tina fryst bröd snabbt och enkelt. Dessutom har den en extra brödlyft, vilket gör det enkelt att ta ut nyrostat bröd utan att bränna fingrarna.

    Effekt och kapacitet

    Brödrosten har en effekt på 2000 W, vilket ger snabb och effektiv rostning. Den har också kapacitet att rosta upp till 4 skivor bröd samtidigt, vilket är perfekt när du behöver rosta bröd till hela familjen eller till frukostgästerna.

    Färg och material

    Den här brödrosten finns i flera olika färger och material, inklusive vit, rostfri/krom, svart, silver, aluminium, rosa, grön, grå/antracit, blå, beige och creme. Du kan välja den färg och det material som passar bäst in i ditt kök och din personliga stil.

    Vikt och hållbarhet

    Brödrosten har en vikt på 4,8 kg, vilket gör den stabil och hållbar. Den är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa dess långvariga prestanda.

    Med Smeg - 50-talsstil - brödrost med 4 skivor pastellblå tsf03pbeu kan du njuta av perfekt rostat bröd varje gång samtidigt som du skapar en elegant retrostil i ditt kök.

    Mått
    Djup
    330 mm
    Bredd
    330 mm
    Höjd
    200 mm
    Vikt
    4,8 kg
    Design
    Färg/material
    Vit, Rostfri/krom, Svart, Silver, Aluminium, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Blå, Röd, Beige, Creme
    Specifikationer
    Antal brödskivor
    4 skivor
    Funktioner
    Utdragbar smulbricka, Stoppfunktion, Upptiningsfunktion, Extra brödlyft
    Strömförsörjning
    Effekt
    2000 W

    16 Produkter från samma kategori: