Brödrostar

    Morphy richards - evoke special edition - brödrost med 2 skivor, metallic blue matt

    PRODUKTKOD: 224402

    842,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Brödrostar
    • Färg: Beige, Röd, Silver, Svart, Vit
    • Antal brödskivor: 2 st
    • Bredd: 18.4 cm
    • Djup: 21.3 cm

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Morphy Richards Evoke Special Edition Brödrost med 2 skivor - Metallic Blue Matt

    Ge din frukost eller mellanmål en extra touch av stil med Morphy Richards Evoke Special Edition Brödrost med 2 skivor i metallic blue matt. Denna brödrost erbjuder inte bara en modern och elegant design, den är också utrustad med en rad användbara funktioner som gör rostningen enkel och praktisk.

    Stylish Design

    Med sin metallic blue matt-finish blir Morphy Richards Evoke Special Edition en fröjd för ögat i ditt kök. Den moderna och stilrena designen gör att brödrosten enkelt kan matchas med din övriga inredning.

    2 Skivor

    Med plats för två skivor bröd på en gång är denna brödrost perfekt för både vardagliga användningsområden och när du har gäster. Du kan enkelt rosta bröd eller bagels till en perfekt krispighet och färg.

    Användbara funktioner

    Morphy Richards Evoke Special Edition Brödrost är utrustad med flera praktiska funktioner för att göra din rostning enklare än någonsin. Bagel-funktionen ger dig möjlighet att rosta bagels på ett sätt som ger en härlig knaprighet på utsidan och mjukhet på insidan.

    Liftfunktionen gör att du enkelt kan lyfta upp brödet från brödrosten utan att riskera att bränna fingrarna. Den löstagbara smulbrickan gör det enkelt att rengöra brödrosten efter användning, och den manuella stoppfunktionen ger dig möjlighet att avbryta rostningsprocessen när som helst.

    Steglös inställning av rostningsgraden gör att du kan välja precis den krispighet du önskar för ditt bröd. Dessutom har brödrosten en upptiningsfunktion som gör att du kan tina fryst bröd på ett snabbt och effektivt sätt, samt en uppvärmningsfunktion för att värma upp bröd som redan är rostat.

    Oavsett om du rostar bröd, bagels eller tinar frysta bakverk, så kommer Morphy Richards Evoke Special Edition Brödrost med 2 skivor att leverera exceptionell prestanda och ge din frukost en extra touch av elegans.

    Produkt
    Modellnamn
    Morphy Richards Evoke 2 Slice
    Märke
    Morphy Richards
    Mått
    Höjd
    29.0 cm
    Djup
    21.3 cm
    Bredd
    18.4 cm
    Design
    Färg
    Beige, Röd, Silver, Svart, Vit
    Specifikationer
    Egenskaper
    Bagel-funktion, Lyftfunktion, Löstagbar smulbricka, Manuell stoppfunktion, Steglös inställning av rostningsgraden, Upptiningsfunktion, Uppvärmningsfunktion
    Antal brödskivor
    2 st

    16 Produkter från samma kategori: