Underbyggnadsfläktar

    AEG DGE5861HM infälld 90 cm H2H-kåpa

    PRODUKTKOD: DGE5861HM

    8 420,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Underbyggnadsfläktar
    • Breddstandard: 80cm
    • Bredd: 77.0 cm
    • Djup: 30.0 cm
    • Egenskaper: Belysning, Intensiv hastighet
    • Kapacitet m3/h: 580

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    AEG DGE5861HM - infälld 90 cm H2H-kåpa

    Den här infällda H2H-kåpan från AEG, modell DGE5861HM, är en imponerande produkt som kommer att göra underverk för ditt kök. Det eleganta rostfria stålet ger en snygg och modern touch till designen, samtidigt som den passar perfekt in i alla typer av kök. Med en bredd på 77.0 cm passar den väl in i standardkök.

    Funktioner

    Den här infällda h2h-kåpan har en rad olika funktioner som gör den till ett ovärderligt tillskott till ditt kök. Med en ljudnivå på 74.0 dB är den effektiv och tyst på samma gång. Du kommer inte att bli störd av brusande ljud när du lagar mat.

    En av de bästa egenskaperna hos denna h2h-kåpa är dess belysning. Med en effektiv belysning kommer du alltid att ha en klar sikt över din matlagning. Det gör det enklare och säkrare att hantera råvaror och se till att maten blir perfekt tillagad varje gång.

    En annan imponerande funktion är den intensiva hastigheten på kåpan. När du behöver extra kraft för att rensa kökets luft från matos eller oönskade lukter, kan du enkelt aktivera den intensiva hastigheten för att snabbt rengöra luften och få en renare och fräschare atmosfär i ditt kök.

    Specifikationer

    Förutom sina fantastiska funktioner har AEG DGE5861HM en kapacitet på 580 m3/h och 4 olika hastigheter att välja mellan. Den är också utrustad med en vikt på 9.4 kg och har en maximal höjd på 33.1 cm. Det här är en pålitlig och kraftfull infälld H2H-kåpa som kommer att göra underverk för ditt kök.

    Med sitt bekväma och stilrena design kommer AEG DGE5861HM att bli en oumbärlig komponent i ditt kök. Ta kontroll över din matlagning och se till att du alltid har en ren och fräsch miljö med denna imponerande infällda H2H-kåpa från AEG.

    Produkt
    Märke
    AEG
    Produkttyp
    Underbyggdnadsfläkt
    Modellnamn
    AEG DGE5861HM 80cm, Rostfritt stål
    Mått
    Breddstandard
    80cm
    Höjd (max)
    33.1 cm
    Vikt
    9.4 kg
    Bredd
    77.0 cm
    Djup
    30.0 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Kapacitet m3/h
    580
    Egenskaper
    Belysning, Intensiv hastighet
    Ljudnivå
    74.0 dB
    Hastighet
    4

    16 Produkter från samma kategori: