Termosar för utomhusbruk

    Wmf - termos 0,75l svart, motion

    PRODUKTKOD: 0696196610

    657,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Termosar för utomhusbruk
    • Kapacitet: 0.75 L
    • Material: Plast, Rostfritt stål, Silikon
    • Egenskaper: BPA-fritt, Läcksäker
    • Färg: Koppar, Rostfritt stål, Svart

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning: WMF Motion Termos 0.75L Svart

    WMF Motion Termos är en stilfull och praktisk termos som är perfekt att ha med sig på resor, utflykter eller till jobbet. Den har en kapacitet på 0,75 liter och kommer i en elegant svart färg. Termosen är tillverkad av högkvalitativa material såsom rostfritt stål, plast och silikon.

    Design och material

    WMF Motion Termos har en stilren och modern design som passar perfekt i alla situationer. Den är tillverkad av hållbart rostfritt stål, vilket gör den både robust och tålig. Dessutom är termosen BPA-fri, vilket gör den säker att använda. Silikonhandtaget på ovansidan ger en bekväm och säker grepp.

    Funktioner och kapacitet

    Denna termos har en kapacitet på 0,75 liter, vilket rymmer tillräckligt med vätska för att hålla dig hydrerad under dagen. Den är lämplig för både varma och kalla drycker, vilket gör den perfekt för både kaffe, te, vatten eller juice. Termosen är läcksäker och erbjuder en pålitlig försegling, så att du kan bära den med dig utan att oroa dig för spill.

    Användning och rengöring

    WMF Motion Termos är enkel att använda och rengöra. För att fylla den med dryck skruvar du enkelt av locket och häller i önskad vätska. Efter användning kan du enkelt skölja ur termosen med varmt vatten och mild tvål. Den är även lämplig för diskmaskin, vilket gör rengöringen ännu enklare.

    Sammanfattning

    WMF Motion Termos 0.75L Svart är en högkvalitativ och stilfull termos som är perfekt för att hålla dina drycker varma eller kalla under dagen. Med sin läcksäkra konstruktion och bekväma handtag är den lämplig att ta med sig överallt. Oavsett om du är på väg till jobbet, på en utflykt eller bara vill njuta av en varm dryck hemma, kommer denna termos att bli din följeslagare.

    Produkt
    Märke
    WMF
    Typ
    Termosar
    Modellnamn
    WMF Motion Termos 0.75L
    Mått
    Höjd
    27.0 cm
    Bredd
    8.6 cm
    Design
    Färg
    Koppar, Rostfritt stål, Svart
    Specifikationer
    Material
    Plast, Rostfritt stål, Silikon
    Egenskaper
    BPA-fritt, Läcksäker
    Antal delar
    1 st
    Kapacitet
    0.75 L

    16 Produkter från samma kategori: