Spis

    Smeg - portofino - fristående kök cpf9ipyw

    PRODUKTKOD: CPF9IPYW

    50 000,00 kr
    Inkl. moms
    Fristående spis, bredd: 90 cm, klass A+, ugn med pyrolytisk rengöring, induktionshäll, LCD-display, Silent Close-gångjärn

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - Portofino - Fristående kök cpf9ipyw

    En färgstark köksupplevelse

    Smegs Portofino serien erbjuder enastående design och prestanda i ditt kök. Med modellen cpf9ipyw får du en fristående köksspis som inte bara imponerar med sin färgglada och lekfulla guldfärg, utan även med sina fantastiska funktioner.

    En imponerande spis i varje aspekt

    Denna Smeg-köksspis har en bredd på 90 cm och en djup på 60 cm, vilket ger dig tillräckligt med plats för att laga och tillaga mat utan problem. Den har en imponerande ugnsvolym på 115 liter, perfekt för att baka, grilla och tillaga stora måltider.

    Energifull och kraftfull anslutning

    Med en anslutningseffekt på 11400 W kan du vara säker på att denna köksspis från Smeg ger dig tillräcklig kraft för att tillaga maten snabbt och effektivt. Dessutom är den utrustad med en energiindikator som visar dig hur mycket energi du förbrukar under användningen.

    Allt du behöver för en fantastisk matlagning

    Smeg cpf9ipyw är utrustad med en mängd användbara funktioner som underlättar din matlagning. Med grillfunktionen kan du tillaga saftiga och krispiga rätter med en härlig grillad smak. Den inbyggda termometern gör det möjligt att hålla koll på innertemperaturen för att få perfekt tillagade rätter varje gång.

    En timer hjälper dig att hålla koll på tiden och undvika att maten bränns vid. Upptiningfunktionen gör det enkelt att snabbt och säkert tina upp fryst mat. Dessutom har denna köksspis en värmeindikator som visar dig när spisen är varm eller sval att röra vid.

    Elegant och enkel att rengöra

    Denna köksspis är utrustad med pyrolysrengöringsteknik, vilket innebär att ugnen kan rengöras automatiskt. Genom upphettning till hög temperatur förvandlas eventuell matrester och fett till aska som enkelt kan torkas bort efteråt. Detta sparar tid och ansträngning när det kommer till rengöring.

    Kontrollpanelen är enkel att använda med sina vred och är placerad på ett praktiskt sätt på spisen. Den höga kvaliteten och funktionerna hos denna Smeg Portofino köksspis gör den till en perfekt kompis för alla som älskar matlagning och vill ha ett färgstarkt och imponerande inslag i sitt kök.

    Produkt
    Typ
    Induktionsspisar
    Modellnamn
    Smeg CPF9IPYW Portofino Gul
    Märke
    Smeg
    Mått
    Djup
    60.0 cm
    Breddstandard
    90cm
    Bredd
    90.0 cm
    Höjd (max)
    90.0 cm
    Design
    Färg
    Gul
    Specifikationer
    Ugnsvolym
    115.0 L
    Egenskaper
    Display, Grill, Termometer, Timer, Upptiningfunktion, Värmeindikator
    Kontrollpanel
    Vred
    Typ av ugn
    Elugn
    Antal ugnar
    1
    Placering
    Golvspis
    Rengöringsteknik
    Pyrolys
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    11400 W
    Spänning
    230 V

    16 Produkter från samma kategori: