Gasspisar

    Smeg - kök med gasspis a4-81

    PRODUKTKOD: A4-81

    82 435,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gasspisar
    • Antal ugnar: 2
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Funktioner: Timer, Grillfunktion
    • Varmluft: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - kök med gasspis a4-81

    Smeg - kök med gasspis a4-81 är perfekt för dig som vill ha en snygg och funktionell spis i ditt kök. Den är tillverkad i rostfritt stål med kromdetaljer, vilket ger den en elegant och modern look.

    Funktioner

    En av de imponerande funktionerna på Smeg - kök med gasspis a4-81 är den inbyggda timern. Du kan enkelt ställa in tiden för matlagningen och slappna av medan spisen sköter resten. Perfekt för att undvika överkokning eller bränd mat.

    En annan praktisk funktion på denna spis är grillfunktionen. Du kan enkelt grilla kött, kyckling eller grönsaker direkt på spisen, vilket ger dig möjlighet att laga läckra grillrätter året runt, oavsett väderförhållandena utomhus.

    Smeg - kök med gasspis a4-81 har inte varmluftsfunktion, men kompenserar detta med sin höga effekt på 7500 W. Detta gör att du kan laga mat snabbt och effektivt, oavsett om det är för en stor familjemiddag eller en snabb middag efter jobbet.

    Specifikationer

    Denna spis har 6 kokzoner och 2 ugnar, vilket ger dig gott om plats att laga flera rätter samtidigt. Den har en hälltyp av gas och ugnstyp av elektricitet, vilket ger dig en perfekt kombination för bästa möjliga matlagning.

    Smeg - kök med gasspis a4-81 har en standardbredd på 120 cm, vilket gör den lämplig för de flesta köksdesigner. Den använder en spänning på 230V och har en total vikt på 138,8 kg.

    En annan fördel med denna spis är dess katalytiska rengöringsteknik, vilket gör det lätt att rengöra ugnarna efter användning. Du behöver inte längre anstränga dig för att få bort fett och matrester, spisen tar hand om det åt dig.

    Slutligen är Smeg - kök med gasspis a4-81 också energiklassad A, vilket innebär att den är energieffektiv och kan hjälpa dig att spara pengar på din elräkning.

    Mått
    Breddstandard
    120 cm
    Vikt
    138,8 kg
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Ugnstyp
    Elektrisk
    Varmluft
    Nej
    Hälltyp
    Gas
    Antal ugnar
    2
    Antal kokzoner
    6 st
    Funktioner
    Timer, Grillfunktion
    Rengöringsteknik
    Katalys
    Strömförsörjning
    Spänning
    230
    Energiklass
    A
    Anslutningseffekt
    7500 W

    16 Produkter från samma kategori: