Gasspisar

    Smeg - victoria - fristående kök tr90bl9

    PRODUKTKOD: TR90BL9

    44 103,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gasspisar
    • Bredd: 90.0 cm
    • Djup: 60.0 cm
    • Höjd (max): 91.0 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Antal kokplattor: 5 kokplattor

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - victoria - fristående kök tr90bl9

    Det eleganta Smeg TR90BL9 är ett fristående kök i färgen svart som kombinerar stil med funktionalitet. Med en bredd på 90 cm är det här köket en imponerande enhet som kommer att ta din matlagning till en helt ny nivå.

    Funktioner:

    Golvspis

    Smeg TR90BL9 är en golvspis som ger dig gott om utrymme för att laga mat och experimentera i köket. Den har en generös bredd på 90 cm och en djup på 60 cm vilket ger en rymlig och bekväm arbetsyta.

    En rymlig ugn

    Med en imponerande ugnsvolym på 115 liter kan du enkelt tillaga stora mängder mat samtidigt. Det ger dig friheten att laga flera rätter samtidigt eller tillaga stora måltider för hela familjen eller för särskilda tillfällen.

    Praktiska funktioner

    Smeg TR90BL9 kommer med en mängd praktiska funktioner som förenklar matlagningen. Det har en display som gör det enkelt att övervaka och styra ugnens temperatur och inställningar. Det har också en grillfunktion för att skapa perfekt grillad mat och en upptiningsfunktion för att snabbt och säkert tina upp fryst mat.

    Rengöring i toppklass

    En av de mest imponerande funktionerna med Smeg TR90BL9 är dess rengöringsteknik kallad Vapor Clean. Detta system gör det enkelt att rengöra ugnen då ånga används för att lösa upp fett och matrester. Det sparar tid och ansträngning i köket och ger dig en ren ugn varje gång.

    Förstklassig design

    Smeg TR90BL9 har en stilren och elegant design som passar perfekt in i moderna kök. Med sin svarta färg blir den en imponerande och snygg detalj i ditt kök. Den har en vredkontrollpanel som är enkel att använda och ger dig full kontroll över ugnens inställningar och funktioner.

    Sammanfattning:

    Smeg TR90BL9 är ett imponerande fristående kök som kombinerar stil och funktionalitet. Med sin generösa bredd på 90 cm och en rymlig ugnsvolym på 115 liter kan du enkelt tillaga stora måltider och experimentera i köket. Dess praktiska funktioner som grill och upptiningsfunktion, tillsammans med den effektiva rengöringstekniken Vapor Clean, gör detta kök till en perfekt följeslagare för matlagning i vardagen. Med sin eleganta design och enkel användning är Smeg TR90BL9 en enhet som kommer att imponera och förbättra ditt köksupplevelse.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg TR90BL9 Svart
    Typ
    Gasspisar
    Märke
    Smeg
    Mått
    Breddstandard
    90cm
    Djup
    60.0 cm
    Bredd
    90.0 cm
    Höjd (max)
    91.0 cm
    Höjd (min)
    89.5 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Ugnsvolym
    115.0 L
    Typ av ugn
    El & Gasugn
    Antal kokplattor
    5 kokplattor
    Rengöringsteknik
    Vapor Clean
    Kontrollpanel
    Vred
    Antal ugnar
    1
    Placering
    Golvspis
    Egenskaper
    Display, Grill, Luftkylningssystem, Upptiningfunktion, Varmluftsugn
    Tändsystem
    Automatisk
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    3200 W
    Spänning
    230 V

    16 Produkter från samma kategori: