Gasspisar

    Smeg - kök med gasspis a3-81

    PRODUKTKOD: A3-81

    78 487,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gasspisar
    • Bredd: 1200 mm
    • Djup: 600 mm
    • Antal ugnar: 2
    • Färg: Rostfritt Stål/krom

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - kök med gasspis a3-81

    Allmän information

    Smeg - kök med gasspis a3-81 är den perfekta lösningen för dig som söker ett stilrent och effektivt kök med allt du behöver. Den eleganta designen i rostfritt stål/krom ger en lyxig och modern känsla till ditt kök.

    Mått och kapacitet

    Med en bredd på 1200 mm och en djup på 600 mm passar Smeg - kök med gasspis a3-81 perfekt in i de flesta kök. Den har en höjd på 900 mm, vilket ger en bekväm arbetsyta. Ugnen har en volym på 77 liter, vilket ger gott om plats för matlagning och bakning.

    Funktioner och reglage

    Smeg - kök med gasspis a3-81 är utrustad med praktiska funktioner som underlättar din matlagning. Den har en värmeindikator som visar när spisplattorna är redo att användas. Dessutom har den en timer som hjälper dig att hålla koll på matlagningstiderna.

    Matlagningsegenskaper

    En av de bästa funktionerna hos Smeg - kök med gasspis a3-81 är dess varmluftsugn. Varmluftsfunktionen ger en jämn fördelning av värmen i ugnen, vilket resulterar i perfekt tillagad mat varje gång. Med sex olika kokzoner har du gott om plats för att laga flera rätter samtidigt.

    Energiklass och vikt

    Smeg - kök med gasspis a3-81 har energiklass B, vilket innebär att den är energieffektiv och hjälper dig att minska din energiförbrukning. Den totala vikten är 132,3 kg, vilket ger en stabil och hållbar konstruktion.

    Rengöring och underhåll

    Med katalysrengöringstekniken blir rengöringen av Smeg - kök med gasspis a3-81 enkel och smidig. Katalysfunktionen absorberar och bryter ner fett och matrester, vilket minimerar behovet av manuell rengöring.

    Sammanfattningsvis är Smeg - kök med gasspis a3-81 en elegant och pålitlig kökslösning med allt du behöver för att laga mat på bästa sätt. Med sina praktiska funktioner, effektiva matlagningsegenskaper och enkel rengöring är det definitivt ett kök att beundra och njuta av.

    Mått
    Breddstandard
    120 cm
    Vikt
    132,3 kg
    Bredd
    1200 mm
    Höjd
    900 mm
    Djup
    600 mm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Antal ugnar
    2
    Funktioner
    Värmeindikator, Timer
    Rengöringsteknik
    Katalys
    Varmluft
    Ja
    Antal kokzoner
    6 st
    Ugnsvolym
    77 liter
    Hälltyp
    Gas
    Reglage
    Vred
    Energiförbrukning per standardprogram
    1,21 kWh
    Strömförsörjning
    Energiklass
    B

    16 Produkter från samma kategori: