Gasspisar

    Smeg fristående spis med gashäll tr4110x-1

    PRODUKTKOD: TR4110X-1

    57 856,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gasspisar
    • Djup: 600 mm
    • Antal ugnar: 2
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Ugnsvolym: 36 liter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg fristående spis med gashäll tr4110x-1

    Den Smeg fristående spisen med gashäll tr4110x-1 är en imponerande apparat som kombinerar elegans med funktionalitet. Med sin rostfria stål- och kromdesign blir den ett stilfullt tillskott till ditt kök. Med en djup på 600 mm passar den bekvämt in i de flesta köksutrymmen.

    Ugnskapacitet

    Den har en imponerande ugnskapacitet på 36 liter, vilket ger dig gott om utrymme att tillaga dina favoriträtter. Du kan enkelt använda grillfunktionen för att få en perfekt grillad yta på dina rätter. Dessutom har den även en timerfunktion som hjälper dig att hålla koll på tillagningstiden.

    Varmluft

    Med den inbyggda varmluftsfunktionen kan du vara säker på att dina rätter blir jämnt tillagade. Varmluftsfunktionen gör att luften cirkulerar jämnt i ugnen, vilket leder till en jämn och perfekt tillagning av dina rätter.

    Kokzoner och ugnar

    Spisen har inte mindre än 7 kokzoner, vilket ger dig möjlighet att laga flera rätter samtidigt. Med två ugnar har du också möjlighet att tillaga olika rätter samtidigt, vilket gör det lättare att planera och förbereda måltider.

    Rengöringsteknik

    Denna spis är utrustad med SteamClean-teknik, vilket gör rengöringen enkel och effektiv. Du kan enkelt ånga bort fett och smuts från ugnen med hjälp av ånga, vilket sparar tid och energi.

    Energiklass

    Spisen har energiklass A, vilket ger dig en energieffektiv produkt som hjälper dig att spara pengar på elräkningen samtidigt som den minskar din klimatpåverkan.

    Med Smeg fristående spis med gashäll tr4110x-1 får du en elegant och högpresterande apparat för ditt kök. Dess många funktioner och smarta design gör matlagningen till en enkel och njutbar upplevelse.

    Mått
    Djup
    600 mm
    Breddstandard
    110 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Antal kokzoner
    7 st
    Funktioner
    Timer, Grillfunktion
    Rengöringsteknik
    SteamClean
    Ugnsvolym
    36 liter
    Varmluft
    Ja
    Antal ugnar
    2
    Reglage
    Vred
    Hälltyp
    Gas
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A

    16 Produkter från samma kategori: