Spis

    Smeg - victoria - fristående kök tr90p9

    PRODUKTKOD: TR90P9

    30 852,00 kr
    Inkl. moms
    Fristående kök, bredd: 90 cm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - Victoria - Fristående kök TR90P9 Beige

    Denna extraordinära fristående spis från Smeg är en perfekt kombination av stil och funktion. Modellen Victoria i färgen Beige är en riktig blickfångare som kommer att ge ditt kök en elegant och klassisk touch.

    Allmänna egenskaper

    Smeg TR90P9 Beige är en golvspis med en bredd på 90 cm och en djup på 60 cm. Den är utrustad med en stor ugnsvolym på 115 L vilket ger gott om plats för att laga mat till hela familjen.

    Denna spis har en anslutningseffekt på 3200 W och är av typen gasspisar, vilket ger dig möjlighet att laga mat på en traditionell och autentisk sätt.

    Ugnsegenskaper

    Smeg TR90P9 Beige har en ugn med imponerande funktioner. Ugnen har en självrengörande funktion som gör det enklare att hålla ugnen ren och fräsch. Den har också en upptiningfunktion för att snabbt och säkert tina upp frysta livsmedel.

    Ugnen har också en varmluftsugn som ger en jämn fördelning av värmen, vilket ger dig perfekt och jämnt tillagade rätter varje gång. Ugnen är utrustad med en grillfunktion som gör det möjligt att gratinera och ge maten en vacker gyllene yta.

    En praktisk funktion hos Smeg TR90P9 Beige är det Luftkylningssystemet som snabbt och effektivt kyler ner ugnen efter användning.

    Funktioner och kontroll

    Denna spis är utrustad med en användarvänlig kontrollpanel med både knappar och vred. Du kan enkelt ställa in och justera temperaturen och tiden för matlagning.

    Smeg TR90P9 Beige har också en display som ger dig en översiktlig och tydlig visning av de valda inställningarna och tidtagningen.

    Rengöringsteknik

    En av de praktiska funktionerna hos denna spis är dess rengöringsteknik. Med Vapour Clean-teknik kan du enkelt och snabbt rengöra ugnen med ånga, vilket minskar behovet av att använda starka kemikalier och skrubbande.

    Säkerhet och design

    Smeg TR90P9 Beige har höj och sänkbara fötter så att du kan anpassa spisen till din kökshöjd och arbetsnivå. Med sin eleganta och tidlösa design i färgen Beige blir denna spis en vacker och stilfull detalj i ditt kök.

    Sammanfattningsvis erbjuder Smeg TR90P9 Beige en mängd användbara funktioner, en elegant design och enkel användning, vilket gör den till en idealisk spis för att skapa fantastiska matupplevelser i ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg TR90P9 Beige
    Typ
    Gasspisar
    Märke
    Smeg
    Mått
    Breddstandard
    90cm
    Bredd
    90.0 cm
    Djup
    60.0 cm
    Höjd (max)
    91.0 cm
    Höjd (min)
    89.5 cm
    Design
    Färg
    Beige
    Specifikationer
    Ugnsvolym
    115.0 L
    Typ av ugn
    El & Gasugn
    Antal kokplattor
    5 kokplattor
    Antal ugnar
    1
    Placering
    Golvspis
    Rengöringsteknik
    Vapor Clean
    Kontrollpanel
    Knappar, Vred
    Egenskaper
    Display, Grill, Höj och sänkbara fötter, Luftkylningssystem, Självrengörande, Upptiningfunktion, Varmluftsugn
    Tändsystem
    Automatisk
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    3200 W

    16 Produkter från samma kategori: