Spis

    Smeg - victoria - fristående kök tr4110az

    PRODUKTKOD: TR4110AZ

    45 608,00 kr
    Inkl. moms
    Fristående spis med gashäll, 110 cm bred, 3 elektriska ugnar, 1 förvaringslåda för köksredskap

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - Victoria - Fristående kök TR4110AZ

    Alla färger som matchar ditt kök

    Smeg Victoria TR4110AZ finns i ett brett sortiment av färger. Oavsett om du föredrar en elegant vit, en chic svart, en klassiskt rostfri/krom, en livlig rosa, en fräsch grön, en mild creme, en blå ton, en mjuk beige eller en modig röd, kommer du att hitta den perfekta färgen för att matcha ditt köks inredning.

    Fristående golvspis

    Smeg Victoria TR4110AZ är en fristående golvspis, vilket innebär att den är en självständig enhet som inte behöver installeras i en köksbänk. Den kan placeras var som helst i köket och kan enkelt flyttas om det behövs.

    Enastående bredd

    Med en imponerande bredd på 110.0 cm ger Smeg Victoria TR4110AZ dig gott om plats för matlagning. Du kommer att ha gott om utrymme för att laga flera rätter samtidigt och för att hantera stora grytor och stekpannor.

    Allt-i-ett gasspis

    Smeg Victoria TR4110AZ är en gasspis som har allt du behöver för en komplett matlagningserfarenhet. Med 7 kokplattor kommer du aldrig att sakna plats att laga flera rätter samtidigt. Dessutom har den en grillfunktion för att ge dina maträtter en perfekt grillad smak.

    Självrengörande funktion

    Med sin självrengörande funktion blir rengöringen av Smeg Victoria TR4110AZ enkel och bekväm. Den har en Vapor Clean-teknik som gör att ugnen rengörs automatiskt med hjälp av ånga. Du behöver inte längre bekymra dig för smutsiga ugnar och långvarig rengöring.

    Varmluftsugn för jämn tillagning

    Smeg Victoria TR4110AZ har en varmluftsugn som säkerställer en jämn tillagning av dina rätter. Med varmluftsfunktionen kommer maten att tillagas snabbt och jämnt, vilket ger dig perfekta resultat varje gång.

    Enkel tändning

    Förutom sina fantastiska funktioner är Smeg Victoria TR4110AZ också mycket enkel att använda. Den har ett automatiskt tändsystem som eliminerar behovet av tändstickor eller tändare. Med bara en knapptryckning kan du tända spisen och komma igång med matlagningen.

    I kombination med dess stilrena och nostalgiska design gör dessa fantastiska funktioner Smeg Victoria TR4110AZ till det perfekta valet för ditt kök.

    Produkt
    Märke
    Smeg
    Typ
    Gasspisar
    Modellnamn
    Smeg TR4110AZ Blå
    Mått
    Breddstandard
    110cm
    Höjd (min)
    91.0 cm
    Djup
    60.0 cm
    Bredd
    110.0 cm
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Antal kokplattor
    7 kokplattor
    Rengöringsteknik
    Vapor Clean
    Egenskaper
    Display, Grill, Självrengörande, Varmluftsugn
    Tändsystem
    Automatisk
    Antal ugnar
    2
    Placering
    Golvspis
    Typ av ugn
    El & Gasugn

    16 Produkter från samma kategori: