Spis

    Smeg - portofino - fristående kök cpf9gmog

    PRODUKTKOD: CPF9GMOG

    25 320,00 kr
    Inkl. moms
    Fristående spis, bredd: 90 cm, klass A+, ugn med ångrengöring, LCD-display, Silent Close-gångjärn

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - portofino - fristående kök cpf9gmog

    Alla färger att välja mellan för att matcha din stil

    Med Smeg - portofino - fristående kök cpf9gmog kan du välja mellan flera olika färger för att passa din personliga stil och köksinredning. Välj mellan vit, svart, rostfritt stål/krom, rosa, grön, creme, blå, beige och röd. Oavsett om du föredrar en klassisk eller modern look kommer detta kök att vara en elegant och iögonfallande del av ditt hem.

    Perfekt för golvet

    Denna köksspis är designad för att placeras på golvet och har dimensionerna 89.8 cm i bredd och 60.0 cm i djup. Det ger tillräckligt med utrymme för matlagning utan att ta upp för mycket plats i ditt kök.

    Rymmer stora mängder mat

    Smeg - portofino - fristående kök cpf9gmog har en ugnsvolym på hela 115.0 L. Det ger dig möjlighet att laga och baka stora mängder mat samtidigt och kan vara till stor hjälp vid tillställningar eller när du har många gäster.

    En ugn med imponerande funktioner

    Denna köksspis är utrustad med en mängd användbara funktioner som gör matlagningen enklare och mer bekväm. Den har en display som gör det enkelt att övervaka inställningarna och en timer som hjälper dig att hålla koll på matlagningstiden. Dessutom har den grillfunktion för att ge dig ännu mer mångsidighet i matlagningen.

    En av de mest praktiska funktionerna är självrengörande tekniken Vapor Clean. Med denna funktion kan du rengöra ugnen på ett effektivt och enkelt sätt utan att behöva använda starka kemikalier eller gnidning. Det sparar tid och energi och ser till att ugnen alltid är ren och fräsch.

    Ytterligare en användbar funktion är upptiningsfunktionen, som gör att du snabbt kan tina upp frysta livsmedel utan att behöva lång väntetid. Detta är perfekt för dig som ofta behöver använda frysta råvaror i din matlagning.

    Noggrant designad och kraftfull

    Smeg - portofino - fristående kök cpf9gmog har en solid och robust konstruktion och är tillverkad av högkvalitativa material. Dessutom har den en total effekt på 230 V för att säkerställa en snabb och kraftfull matlagning.

    6 kokplattor för allsidig matlagning

    Den här köksspiset är utrustad med 6 olika kokplattor, vilket ger otrolig flexibilitet och möjlighet till flera rätter samtidigt. Oavsett om du vill koka, steka eller sautera har du tillräckligt med yta och värme för att göra det. Att laga mat blir inte bara effektivt utan också en kul och kreativ upplevelse.

    Vårt varumärke: Smeg

    Smeg är ett känt varumärke inom vitvaror och deras produkter är kända för sin kvalitet, design och funktionalitet. Med Smeg - portofino - fristående kök cpf9gmog kan du lita på att du får en pålitlig och effektiv köksspis som kommer att väcka avundsjuka hos dina gäster.

    Inspiration hittade vi här: https://www.smeg.com/smeg_com/images/images_premium/cpf9gmog.jpg

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg CPF9GMOG Grön
    Typ
    Gasspisar
    Märke
    Smeg
    Mått
    Höjd (min)
    93.4 cm
    Breddstandard
    90cm
    Djup
    60.0 cm
    Bredd
    89.8 cm
    Höjd (max)
    96.4 cm
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Antal ugnar
    1
    Placering
    Golvspis
    Egenskaper
    Display, Grill, Självrengörande, Timer, Upptiningfunktion, Varmluftsugn
    Tändsystem
    Automatisk
    Ugnsvolym
    115.0 L
    Typ av ugn
    El & Gasugn
    Antal kokplattor
    6 kokplattor
    Rengöringsteknik
    Vapor Clean
    Kontrollpanel
    Vred
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 V

    16 Produkter från samma kategori: