Spis

    Smeg - portofino - fristående kök cpf9ipbl

    PRODUKTKOD: CPF9IPBL

    48 800,00 kr
    Inkl. moms
    Fristående spis, bredd: 90 cm, klass A+, ugn med pyrolytisk rengöring, induktionshäll, LCD-display, Silent Close-gångjärn

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - Portofino - Fristående kök CPF9IPBL

    Smeg - Portofino - Fristående kök CPF9IPBL är en imponerande och stilfull köksapparat som kommer att bli en fantastisk tillägg till ditt kök. Denna svarta induktionsspis har en bredd på 90 cm och en djup på 60 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att laga mat till hela familjen.

    Funktioner och egenskaper:

    Display: Med en tydlig och lättläst display kan du enkelt och bekvämt styra spisen och se inställningar och funktioner.

    Grill: Smeg - Portofino - Fristående kök CPF9IPBL är utrustad med en grillfunktion som gör att du kan tillaga mat med den perfekta grillytan. Du kan njuta av grillade rätter direkt i ditt kök.

    Timer: Med den inbyggda timern kan du enkelt ställa in tiden för matlagning eller bakning. Du behöver inte oroa dig för att maten ska bli för långt tillagad eller att glömma av att stänga av spisen.

    Upptiningfunktion: Med den praktiska upptiningsfunktionen kan du snabbt och effektivt tina upp fryst mat utan att den tappar sin kvalitet eller smak.

    Värmeindikator: Smeg - Portofino - Fristående kök CPF9IPBL är utrustad med en värmeindikator som visar när kokplattorna är varma och redo att användas. Detta hjälper dig att undvika oavsiktliga brännskador.

    Rengöring och underhåll:

    Köksapparaten har en pyrolysfunktion, vilket innebär att ugnen kan rengöra sig själv genom att förvandla matrester och smuts till aska med hjälp av höga temperaturer. Detta gör att du inte behöver anstränga dig för att rengöra ugnen efter matlagning.

    Övriga specifikationer:

    Smeg - Portofino - Fristående kök CPF9IPBL har totalt 5 kokplattor och en enda elugn. Den drivs av 230 V och har en anslutningseffekt på 11400 W. Med en höjd på 90 cm och en breddstandard på 90 cm passar denna köksapparat perfekt in i de flesta köksdesigner.

    Med Smeg - Portofino - Fristående kök CPF9IPBL kan du njuta av den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet i ditt kök. Denna induktionsspis är ett utmärkt val för alla som vill ha en pålitlig och elegant köksapparat.

    Produkt
    Typ
    Induktionsspisar
    Modellnamn
    Smeg CPF9IPBL Portofino Svart
    Märke
    Smeg
    Mått
    Breddstandard
    90cm
    Bredd
    90.0 cm
    Djup
    60.0 cm
    Höjd (max)
    90.0 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Egenskaper
    Display, Grill, Timer, Upptiningfunktion, Värmeindikator
    Kontrollpanel
    Vred
    Typ av ugn
    Elugn
    Antal kokplattor
    5 kokplattor
    Antal ugnar
    1
    Placering
    Golvspis
    Rengöringsteknik
    Pyrolys
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 V
    Anslutningseffekt
    11400 W

    16 Produkter från samma kategori: