Side-by-side

    Liebherr - side-by-side fristående set, kyl + frys prime biofresh nofrost xrfsd5265

    PRODUKTKOD: XRFSD5265

    51 943,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Side-by-side
    • Färg: Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    • Frysens stjärnklass: 4
    • Dörröppning: Höger
    • Egenskaper: Glashyllor, LED-belysning, NoFrost, Snabbfrysning

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - Side-by-Side fristående set, kyl + frys Prime BioFresh NoFrost XRFsd5265

    Produktbeskrivning:

    Den Liebherr Side-by-Side kombinationen XRFsd5265 är en imponerande apparat som kombinerar en kyl och en frys för att ge optimal förvaring och bekvämlighet i ditt kök. Med sin moderna design och ett brett utbud av funktioner är detta det perfekta valet för att hålla dina livsmedel färska och välorganiserade.

    Färgval

    Med en rad olika färger att välja mellan, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige, finns det en färg som passar in i alla köksinredningar och stilar. Välj den färg som bäst kompletterar ditt kök och ger en stilren finish till ditt rum.

    Frysens stjärnklass

    Denna Liebherr Side-by-Side kombination har en frys med stjärnklass 4, vilket innebär att den kan förvara livsmedel för lång tid och bibehålla deras kvalitet och smak. Med denna höga stjärnklass kan du vara säker på att dina frysta varor förvaras säkert och bevaras på bästa sätt.

    Dörröppning

    Den här modellen har en dörröppning på höger sida, vilket gör det enkelt att komma åt dina livsmedel och organisera dem på ett smidigt sätt. Oavsett om du är vänster- eller högerhänt, kommer du att uppskatta den bekväma dörröppningen och enkelheten att använda denna fantastiska apparat.

    Märke

    Liebherr är ett pålitligt och välkänt märke inom vitvaror. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet. Med Liebherr Side-by-Side kombinationen XRFsd5265 får du en apparat från ett märke du kan lita på och som kommer att hålla länge.

    Modellnamn

    Modellnamnet för denna Liebherr Side-by-Side kombination är XRFsd5265-20 Prime BioFresh Silber. Med sitt eleganta design och avancerade funktioner är denna modell det perfekta valet för den kräsna konsumenten som letar efter högpresterande och tillförlitlig kyl- och frysförvaring.

    Egenskaper

    Förutom sin stilrena design och pålitlighet har denna Liebherr Side-by-Side kombination också ett antal imponerande egenskaper. Med glashyllor kan du enkelt se och komma åt dina livsmedel. Den integrerade LED-belysningen ger en klar och jämn belysning i hela kyl- och frysenheten. NoFrost-tekniken förhindrar isbildning och gör att du slipper frosta av apparaten. Dessutom har den en snabbfrysning-funktion för att snabbt frysa dina varor och bevara deras kvalitet.

    Med Liebherr Side-by-Side kombinationen XRFsd5265 får du en kyl- och frysenhet som inte bara uppfyller dina lagringsbehov utan också berikar ditt kök med sin eleganta design och avancerade funktioner. Med sin användarvänlighet och pålitlighet kommer denna apparat att bli en oumbärlig del av ditt kök.

    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Modellnamn
    Liebherr Side-by-Side Kombination XRFsd 5265-20 Prime BioFresh Silber
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Egenskaper
    Glashyllor, LED-belysning, NoFrost, Snabbfrysning
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4

    16 Produkter från samma kategori: