Side-by-side

    Liebherr - fristående side-by-side set, kyl + frys plus easyfresh nofrost xrfbd5220

    PRODUKTKOD: XRFBD5220

    33 846,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Side-by-side
    • Färg: Svart
    • Placering: Fristående
    • Frysens stjärnklass: 4
    • Klimatklass: SN, T

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - fristående side-by-side set, kyl + frys plus easyfresh nofrost xrfbd5220

    Den svarta Liebherr XRFBD5220 Plus No är en fristående side-by-side-set som är perfekt för att hålla dina livsmedel fräscha och kyla. Med sin eleganta design blir den en snygg och funktionell tillskott till ditt kök.

    Färg

    Den här modellen kommer i en stilfull svart färg, vilket ger den en snygg och modern look som passar in i de flesta köksinredningar.

    Placering

    XRFBD5220 är en fristående modell, vilket innebär att den kan placeras var som helst i ditt kök utan att behöva installeras eller monteras in i befintliga skåp. Du kan enkelt justera den för att passa din design och layout.

    Frysens stjärnklass

    Med en stjärnklassificering på 4 är frysen på XRFBD5220 perfekt för att frysa och lagra dina matvaror. Det här är idealiskt för att bevara både färsk mat och för att lagra större mängder mat längre perioder.

    Klimatklass

    XRFBD5220 har en klimatklassificering på SN, vilket innebär att den fungerar optimalt i normala temperaturer mellan 10-32 grader Celsius. Detta gör den lämplig för användning i olika köksmiljöer.

    Utförande

    Den här modellen har en kyl över frys-design, vilket innebär att kylskåpet är placerat ovanpå frysen. Detta gör det enkelt att komma åt både kyl- och frysförvaring utan att behöva böja sig ner eller böja sig över för att nå matvarorna.

    Märke

    Liebherr är ett känt och pålitligt märke inom vitvaror som är känt för sin kvalitet och hållbarhet. Du kan vara säker på att XRFBD5220 kommer att leverera pålitlig och effektiv prestanda.

    Modellnamn

    Liebherr XRFBD5220 Plus No är den specifika modellen av fristående side-by-side-setet, som erbjuder funktioner och prestanda för att hålla dina matvaror fräscha och kalla.

    Egenskaper

    XRFBD5220 har flera användbara funktioner, inklusive en display för enkel övervakning och justering av inställningar, glashyllor för enkel rengöring och bättre organisation, LED-belysning för att lysa upp interiören och göra det lättare att hitta vad du letar efter, NoFrost-teknologi för att förhindra isbildning och minska behovet av avfrostning samt en ägghylla för praktisk förvaring av ägg.

    Omhängningsbar dörr

    En praktisk funktion hos XRFBD5220 är att den har en omhängningsbar dörr. Detta innebär att du kan ändra vilket håll dörren öppnas för att passa din köksdesign och layout.

    Med Liebherr XRFBD5220 Plus No får du en pålitlig och elegant fristående side-by-side-set med funktioner och prestanda för att hålla dina livsmedel fräscha och kyla. Med sin svarta färg, kyl över frys-design och bekvämlighetsfunktioner är den ett utmärkt val för ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr XRFBD5220 Plus No Black
    Märke
    Liebherr
    Design
    Färg
    Svart
    Utförande
    Kyl över frys
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Egenskaper
    Display, Glashyllor, LED-belysning, NoFrost, Ägghylla
    Klimatklass
    SN, T
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4

    16 Produkter från samma kategori: