Side-by-side

    Smeg FREE-STANDING kylskåp FQ960PB5

    PRODUKTKOD: FQ960PB5

    78 266,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Side-by-side
    • Bredd: 92.2 cm
    • Djup: 68.0 cm
    • Höjd: 187.0 cm
    • Hyllor/lådor (frys): 5 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg FREE-STANDING kylskåp FQ960PB5 - Ett stilfullt och praktiskt tillskott till ditt kök

    Färg och design

    Detta Smeg FREE-STANDING kylskåp finns i olika färgalternativ, som vit, svart, rostfritt stål/krom, rosa, grön, creme, blå, beige och röd. Detta ger dig möjlighet att välja den färg som bäst passar din köksinredning och din personliga stil. Med sin fristående design utgör det en självständig och iögonfallande enhet i ditt kök.

    Mått

    Kylskåpet har generösa dimensioner med en bredd på 92.2 cm, djup på 68.0 cm och höjd på 187.0 cm. Det ger dig gott om utrymme för förvaring av matvaror och drycker.

    Frysens stjärnklass

    Detta kylskåp har en frysens stjärnklass på 4. Det innebär att den kan frysa ned matvaror till -18°C och är lämplig för snabbfrysning av större mängder mat.

    Ljudnivå

    Med en ljudnivå på endast 46.0 dB är detta Smeg kylskåp tystgående och stör inte det dagliga ljudet i ditt hem.

    Utförande

    Detta kylskåp är utfört i en sid-vanligt-vid-sida (side-by-side) layout. Det ger dig enkel och bekväm åtkomst till både kyl- och frysfacket.

    Dörröppning

    Den dubbla dörröppningen gör det enkelt att komma åt både kyl- och frysdelen av skåpet. Det ger en bra överblick över lagren och underlättar organisering och åtkomst till matvarorna.

    Hyllor

    Kylskåpsdörren har 8 stycken hyllor, vilket ger gott om plats för förvaring av olika typer av matvaror och drycker. Det ger dig också möjlighet att organisera och hålla ordning på innehållet i kylskåpet.

    Lådor

    Frysdelen har 5 stycken hyllor eller lådor, vilket ger tillräcklig plats för att förvara olika matvaror och frysdrycker. Det ger dig också möjlighet att organisera och hålla ordning på innehållet i frysdelen.

    Märke och modell

    Detta kylskåp kommer från välkända märket Smeg och modellen är FQ960PB5. Smeg är känt för sin högkvalitativa design och tillförlitliga vitvaror.

    Egenskaper

    Detta Smeg-kylskåp har flera intressanta funktioner. Bland dessa finns glashyllor som ger en elegant och modern stil till kylskåpet. Dessutom har det LED-belysning som ger en klar och energieffektiv belysning i både kyl- och frysfacket. Med NoFrost-tekniken behöver du inte längre avfrosta frysen manuellt. Slutligen har kylskåpet en snabbfrys-funktion som möjliggör snabb nedfrysning av matvaror för att bevara deras färskhet och kvalitet.

    Is- & Vattendispenser

    Det finns en praktisk invändig ismaskin och vattendispenser i kylskåpet, vilket gör att du alltid har friskt och kallt vatten samt isbitar på begäran.

    Nettovolym och energiförbrukning

    Kylskåpet har en nettovolym på 385.0 liter och frysen har en nettovolym på 155.0 liter. Energiförbrukningen för detta kylskåp är 455.0 kW/h per år, vilket gör det energieffektivt.

    Säkerhet vid strömavbrott

    Kylskåpet kan hålla matvaror i frysen frysta i upp till 15.0 timmar vid ett strömavbrott. Detta ger dig trygghet och frihet att klara dig utan bekymmer även vid tillfälliga strömavbrott.Sammanfattningsvis är Smeg FREE-STANDING kylskåp FQ960PB5 ett stilfullt och praktiskt kylskåp som kommer att bli en mycket användbar enhet i ditt kök. Med sitt breda utbud av funktioner och attraktiva design gör det din matförvaring enkel och bekväm. Med detta kylskåp kan du vara säker på att dina matvaror förvaras på rätt sätt och håller sig färska längre.
    Produkt
    Modellnamn
    Smeg FQ960PB5 Blå
    Märke
    Smeg
    Mått
    Höjd
    187.0 cm
    Djup
    68.0 cm
    Bredd
    92.2 cm
    Design
    Dörröppning
    Dubbel
    Utförande
    Side-by-side
    Färg
    Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd
    Hyllor/lådor (frys)
    5 st
    Hyllor (kylskåpsdörr)
    8 st
    Specifikationer
    Nettovolym (Frys)
    155.0 L
    Nettovolym (Kyl)
    385.0 L
    Placering
    Fristående
    Is- & Vattendispenser
    Invändig ismaskin
    Energiförbrukning (kWh/år)
    455.0 kW/h
    Ljudnivå
    46.0 dB
    Egenskaper
    Glashyllor, LED-belysning, NoFrost, Snabbfrysning
    Fryskapacitet pr. dygn
    13.0 kg
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4
    Säkerhet vid strömavbrott
    15.0 tim

    16 Produkter från samma kategori: