Side-by-side

    Liebherr - fristående side-by-side set, kyl + frys plus biofresh nofrost xrfsf5245

    PRODUKTKOD: XRFSF5245

    40 427,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Side-by-side
    • Färg: Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    • Placering: Fristående
    • Frysens stjärnklass: 4
    • Klimatklass: SN, T

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - fristående side-by-side set, kyl + frys plus biofresh nofrost xrfsf5245

    Design för alla stilmedvetna kök

    Liebherr - fristående side-by-side set, kyl + frys plus biofresh nofrost xrfsf5245 är en vacker och stilren produkt som passar perfekt i alla kök. Med flera färgalternativ som vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige kan du välja den färg som bäst matchar din köksinredning och personliga stil.

    Fristående placering

    En av de fördelar med Liebherr - fristående side-by-side set, kyl + frys plus biofresh nofrost xrfsf5245 är att den kan placeras fristående i ditt kök. Det betyder att du inte behöver vara begränsad av inbyggnadsutrymmen eller skåp, och kan enkelt välja den bästa platsen för din kyl och frys.

    Ingen frost med NoFrost-teknik

    Liebherr - fristående side-by-side set, kyl + frys plus biofresh nofrost xrfsf5245 är utrustad med NoFrost-teknik vilket innebär att du slipper bekymra dig för att frost bildas i frysen. Denna teknik förhindrar också att maten torkar ut och behåller dess fräschör under lång tid. Med NoFrost-teknik behöver du inte längre avfrosta frysen manuellt.

    Högsta kvalitet från Liebherr

    Liebherr är ett välrenommerat märke inom vitvarubranschen och är känt för att leverera produkter av högsta kvalitet. Med Liebherr - fristående side-by-side set, kyl + frys plus biofresh nofrost xrfsf5245 får du en pålitlig och hållbar produkt som kommer att hålla länge.

    BioFresh för längre hållbarhet

    Denna modell är även utrustad med BioFresh, en teknik som skapar ett optimalt klimat för att förlänga hållbarheten på dina färskvaror. BioFresh-behållarna håller en låg temperatur och optimal luftfuktighet vilket hjälper till att bevara färskheten och näringsämnena i dina livsmedel under en längre tid.

    Omhängningsbar dörr för ökad flexibilitet

    Liebherr - fristående side-by-side set, kyl + frys plus biofresh nofrost xrfsf5245 har en omhängningsbar dörr vilket innebär att du kan välja vilken sida du vill att dörren ska öppnas åt. Detta ger dig ökad flexibilitet och gör det enklare att anpassa produkten efter din kökslayout.Sammanfattningsvis är Liebherr - fristående side-by-side set, kyl + frys plus biofresh nofrost xrfsf5245 en högkvalitativ och stilren produkt som kommer att vara en perfekt tillskott till ditt kök. Med NoFrost-teknik, BioFresh-funktion och möjligheten att placera den var du vill ger denna produkt enkelhet, bekvämlighet och lång hållbarhet.
    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr Plus XRFSF5245 122cm 660L No Frost Silver
    Märke
    Liebherr
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Klimatklass
    SN, T
    Egenskaper
    Glashyllor, NoFrost
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4

    16 Produkter från samma kategori: