Side-by-side

    Smeg FQ60XF FREE-STANDING kylskåp

    PRODUKTKOD: FQ60XF

    42 072,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Side-by-side
    • Bredd: 90.8 cm
    • Djup: 70.5 cm
    • Höjd: 182.0 cm
    • Hyllor/lådor (frys): 5 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg FQ60XF FREE-STANDING kylskåp

    Design och dimensioner

    Detta är Smeg FQ60XF FREE-STANDING kylskåp, tillverkat i en modern och elegant rostfri stålfinish. Med en bredd på 90.8 cm, djup på 70.5 cm och höjd på 182.0 cm, är detta kylskåp fristående och kan enkelt placeras i ditt kök eller annat utrymme.

    Förvaringsutrymme

    Smeg FQ60XF har en kapacitet på 376.0 L för kylförvaring och 196.0 L för frysning. Med 6 hyllor i kylskåpsdörren, samt 5 hyllor och lådor för frysutrymmet, finns det gott om plats att organisera dina matvaror på ett strukturerat sätt.

    Funktioner

    Detta kylskåp är utrustat med flera användbara funktioner. Det har en anti-fingeravtryck finish för att hålla kylskåpet snyggt och rent. Dessutom har det antibakteriellt skydd för att säkerställa en hygienisk förvaringsmiljö.

    Smeg FQ60XF har också LED-belysning, både i kylen och frysen, vilket ger en klar och ljus interiör. Den har också en multi air flow funktion som hjälper till att jämnt fördela temperaturen i hela kylskåpet.

    Andra praktiska funktioner inkluderar snabbfrysning och snabbkylning, vilket gör att du kan frysa eller kyla ned matvaror på kort tid. Det finns också en ägghylla för att hålla dina ägg organiserade.

    En annan användbar funktion är den inbyggda ismaskinen och vattendispensern. Du kan enkelt producera is och få kallt vatten direkt från kylskåpet, vilket ger extra bekvämlighet.

    Energibesparing

    Smeg FQ60XF har en energiförbrukning på 406.0 kWh per år, vilket är energieffektivt och hjälper till att spara på elkostnaderna.

    Övrig information

    Detta Smeg kylskåp har en frysens stjärnklass på 4 och en klimatklass T. Dess ljudnivå är 39.0 dB vilket ger en tyst drift. Den kommer också med en öppen dörrvarningsfunktion för att säkerställa att dörrarna är stängda korrekt.

    Smeg FQ60XF är en side-by-side modell med dubbel dörröppning. Den är tillverkad av hög kvalitet och har funktioner som gör att du kan förvara och organisera dina matvaror på ett bekvämt och effektivt sätt.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg FQ60XF Rostfritt Stål
    Märke
    Smeg
    Mått
    Bredd
    90.8 cm
    Djup
    70.5 cm
    Höjd
    182.0 cm
    Design
    Hyllor (kylskåpsdörr)
    6 st
    Färg
    Rostfritt stål
    Dörröppning
    Dubbel
    Utförande
    Side-by-side
    Hyllor/lådor (frys)
    5 st
    Specifikationer
    Ljudnivåklass
    C
    Egenskaper
    Anti-fingeravtryck finish, Antibakteriellt skydd, Belysning frys, Belysning kyl, Glashyllor, LED-belysning, Multi Air Flow, Snabbfrysning, Snabbkylning, Ägghylla, Öppen dörrvarning
    Fryskapacitet pr. dygn
    4.6 kg
    Ljudnivå
    39.0 dB
    Nettovolym (Frys)
    196.0 L
    Klimatklass
    T
    Nettovolym (Kyl)
    376.0 L
    Placering
    Fristående
    Is- & Vattendispenser
    Invändig ismaskin
    Energiförbrukning (kWh/år)
    406.0 kW/h
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4

    16 Produkter från samma kategori: