Övriga produkter

    Vägglampa för trädgård BOKA 1xGU10 IP44

    PRODUKTKOD: EKO8326

    387,60 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    BOKA - en hyllning till geometrismen
    Trädgårdslamporna i BOKA-kollektionen, som är designade och tillverkade av det polska märket EKO-LIGHT, är ett förslag för älskare av enkel elegans och geometriska former. Denna produktfamilj omfattar två svarta utomhusvägglampor i form av en kuboid, med en eller två ljuskällor - i toppen och botten av armaturen. Tack vare detta sprids ljuset i båda riktningarna, vilket skapar en vacker belysningseffekt på byggnadens fasad.
    Moderna, minimalistiska utomhuslampor från BOKA-kollektionen är det perfekta valet för personer som vill uppnå en fantastisk belysningseffekt på sin fastighet, men som samtidigt inte vill skapa ett intryck av överdrift. De subtila, geometriska vägglamporna är perfekta för en byggnads fasad och belyser dess mest representativa områden. Det är till exempel en bra idé att montera BOKA-lampor på två sidor av entrédörren eller terrassens utgång, och även att placera dem i fördjupningar. Svarta vägglampor är också perfekta vid grinden eller på stolpar som förbinder enskilda paneler i aluminium- eller tegelstaketet.
    BOKA lampfamiljen - hållbarhet, funktionalitet, elegans
    Den unika BOKA-serien av trädgårdslampor är en lösning som kombinerar de bästa materialen med högsta omsorg i tillverkningen. Vägglampornas beslag är tillverkade av praktisk och hållbar aluminium i färgen djupsvart, och helheten kompletteras med akrylelement. Denna kombination av råmaterial gör att lamporna ser utomordentligt eleganta ut, samt att de är hållbara och långvariga.
    Hertillverkaren har också sett till att vägglamporna är tillräckligt skyddade mot yttre faktorer, inklusive regn och andra atmosfäriska fenomen, vilket är anledningen till att dessa modeller har skyddsnivån IP 44. När det gäller ljuskällan är BOKA-lamporna anpassade till glödlampor av GU10-typ, men de ingår inte i uppsättningen.
    Kollektionen BOKA garden lamps innehåller:
    - Utvändig vägglampa med måtten 81/92/68mm EKO8326
    - Utvändig vägglampa med måtten 81/150/68mm EKO8333.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: