Övriga produkter

    PLANES hängande lampa 1xE27

    PRODUKTKOD: MLP4296

    648,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    PLANES-lampan - en riktig godbit för flygare

    Kollektionen PLANES från det polska märket MiLAGRO är ett av de förslag som skapats med barnrum i åtanke. Den omfattar en enkel taklampa med en cylinderformad lampskärm som är dekorerad med bilden av olika typer av flygande fordon. Dessa inkluderar passagerarflygplan, helikoptrar och transporthelikoptrar, supersnabba stridsflygplan och till och med klassiska biplan.

    Att dekorera ett rum för en liten flygentusiast är en stor utmaning. Lyckligtvis kommer taklampan PLANES att vara en idealisk lösning för den här typen av inredning, eftersom den inte bara kommer att belysa rummet perfekt, utan också bli en unik dekoration och en dröm som går i uppfyllelse för ett barn som älskar alla typer av flygplan. Genom att hänga den i rummets centrala punkt eller i ett separat område för lek, studier eller avkoppling kan du perfekt komplettera arrangemanget som består av ljusa möbler, färgglada tapeter eller väggar målade i pastellfärger.

    PLANES-kollektionen - kvalitet värdig mästare

    Taklampan från PLANES-kollektionen från MiLAGRO är tillverkad av metall och PVC av utmärkt kvalitet, tack vare vilket den kommer att hålla oklanderligt i många år. Den här modellen är anpassad för glödlampor av typen 1xE27 med en effekt på 60 W, så du kan vara säker på att hela rummet blir optimalt upplyst. Dessutom kan lampans höjd justeras från 30 till 90 centimeter, vilket gör att den kan anpassas perfekt till sin destination. Den kortare sladden är idealisk om lampan ska användas som huvudlampa, medan den längre sladden är idealisk om den ska monteras över ett skrivbord, bord eller en läsfåtölj.

    Kollektionen PLANES innehåller:
    - Taklampa med lampskärm med 30 cm diameter MLP4296.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: