Övriga produkter

    Plafond KELLY 48W LED Ø480 mm

    PRODUKTKOD: ML6408

    1 047,60 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    KELLY-lampor - enkel form, enorma möjligheter

    KELLY-lampkollektionen skapades av det polska märket MiLAGRO speciellt för moderna utrymmen, som är lätta och minimalistiska. Serien innehåller två vita, runda plafonder - 38 och 48 centimeter i diameter - dekorerade med svarta linjer på kanterna som omger dem som ringar. En sådan enkel dekorativ accent ger lamporna en ovanlig touch och gör dem härligt stilfulla utöver deras höga funktionalitet.

    Plafonder från KELLY-serien är idealiska överallt där kvaliteten på möblerna värderas högre än kvantiteten. Lampornas runda, minimalistiska form harmonierar perfekt med lätta trämöbler i skandinavisk stil, liksom med metall och glas, som är karakteristiska för moderna, storstadsmässiga inredningar. En perfekt plats att installera KELLY plafond är taket ovanför ett enkelt soffbord och en mjuk, stoppad soffa eller utrymmet ovanför sängen i sovrummet, där den harmonierar perfekt med ett högt nackstöd eller en tapet med ett fint, grafiskt mönster på väggen.

    KELLY-kollektionen - en stjärna bland moderna lampor

    Eleganta plafonder från KELLY-serien är en synonym för god smak och är samtidigt ett exempel på produkter av högsta kvalitet. De är tillverkade av extremt hållbara material: metall och plast, vilket gör dem mycket hållbara och motståndskraftiga mot skador. En ytterligare fördel med LED-lamporna från den här kollektionen är att de kan styras var som helst i rummet tack vare den medföljande fjärrkontrollen. Fjärrkontrollen gör det bland annat möjligt att dimma världen, ändra dess färgtemperatur i intervallet 3000K - 6000K, samt att lansera en extremt spektakulär stjärnhimmelseffekt.

    Produktfamiljen KELLY omfattar:
    - Rund plafond med en diameter på 48 cm ML6408
    - Rund plafond med en diameter på 38 cm ML6407.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: