Övriga produkter

    CORAZON taklampa 3xE27

    PRODUKTKOD: MLP1148

    1 278,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    CORAZON-ljuskronorna är tillverkade av en kombination av två säkra material: akryl och metall. Armaturerna är kompatibla med olika ljuskällor: traditionella ljuskällor med energiklasser från A++ till E, samt LED-lampor av alla wattstyrkor. Det finns plats för tre ljuskällor i den här lampan. Wattantalet för var och en av dem får inte överstiga 60 W och lampans totala effekt får inte överstiga 180 W. Den totala höjden på den här modellen är 35 cm och bredden 30 cm.

    Ljuskronorna i CORAZON-serien finns i fyra färger: neutralvitt, grått, ljus- och mörkrosa. De fångar ögat med sin rika dekoration: en kombination av charmiga hjärtan och gnistrande kristaller. Den här designen kommer att vara det perfekta komplementet till ett barnrum inrett i glamourstil, där den kommer att vara ett av de många utsmyckade elementen. Den kommer också att fungera bra i en minimalistisk inredning, eftersom den är huvudelementet i dess dekor.


    CORAZON av MiLAGRO lampor levereras med tillverkargaranti och alla intyg om överensstämmelse. Komponenterna som behövs för att montera dem och en bruksanvisning ingår också.
    "
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: