Övriga produkter

    Plafon OPTIMA 52W LED Ø480 mm

    PRODUKTKOD: ML6400

    1 058,40 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Plafond OPTIMA från MiLAGRO - lek med formen

    Plafond OPTIMA är en modern taklampa med en intressant geometrisk form. Dess hölje är runt, men ljuskällans kåpa är polyederformad. Lampans design kompletteras av slående dekorationer på höljet. Den här modellen finns i en intressant metallisk färg med en vit fyllning. En sådan färg harmonierar perfekt med grått, vitt eller svart och kompletterar inredningar med en modern men minimalistisk design.

    En stor fördel med den här modellen är den medföljande fjärrkontrollen, som erbjuder en mängd möjligheter. Först och främst kan du med den dimma samt öka eller minska ljusflödet. Tack vare den är det också möjligt att justera ljusets färg - från kallt, via neutralt till varmt. En sådan funktion är oerhört användbar om ett rum har flera funktioner - som en plats för vila, studier eller arbete. Det är värt att notera att färgtemperaturen sträcker sig från 3000K till 6000K och ljusflödet är 3640 lumen.

    Plankens diameter är lika med 480 mm och dess höjd är 60 mm, vilket gör att den kan monteras på valfri plats.

    Optima-serien - högsta kvalitet från ett polskt märke

    Plankens OPTIMA-plafond som tillverkas av Eko-Light är belysning som är förfinad in i minsta detalj. Den är tillverkad av högkvalitativ plast och metall. Dessa material är extremt motståndskraftiga mot nötning och repor, så tavlan kommer att behålla sitt fina utseende under lång tid. Den här modellen beskrivs med en skyddsklass IP20. Den är därför motståndskraftig mot de skadliga effekterna av olika typer av damm.

    Lampan arbetar med en spänning som är lika med 230V och dess strömfrekvens är lika med 50Hz. Lampans effekt är i sin tur 52W.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: