Övriga produkter

    MONZA BLACK / GOLD hängande lampa 7xG9 8W

    PRODUKTKOD: MLP6385

    2 350,80 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    MONZA-lamporna i svart och guld med sin smala cylindriska design är ett intressant och attraktivt sätt att belysa ett rum. Den lätta designen hos MONZAs häng- och vägglampor, i kombination med den mörka färgsättningen, ger en blandning av
    ergonomi och klass. Hänglamporna finns i två varianter: med en rund rosett och en rektangulär stråle. Detta gör att vi kan skapa en sammanhängande uppsättning lampor för vårt hem eller vår lägenhet.

    MONZA är en unik stil, klass och elegans. Dessa lampor passar bra i rum med mörkare färger. De kan också kontrastera med vita väggar. Lampans gyllene delar kommer att bilda en sammanhängande helhet med andra gyllene element i inredningen. Lamporna kommer att smälta in med eleganta möbler i förnämliga rum. De kommer att ge belysning till utrymmen som är inredda med god smak, t.ex. korridorer, badrum, vardagsrum eller matsalar. De eleganta lamporna kan hänga över ett bord, en bar eller en bänk. MONZA i vägglampsversionen är små lampor som ger en stor dos belysning.

    Lampkollektionen MONZA levereras med 24 månaders garanti från tillverkaren.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: