Övriga produkter

    LISA WHITE hängande lampa 1xE27 40cm

    PRODUKTKOD: ML6137

    890,40 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    LISA-lampor - en diskret charm av elegans

    LISA-kollektionen av hängande lampor, designad av det polska märket MiLAGRO, är en perfekt förkroppsligande av subtil elegans och god smak. Den innehåller så många som 6 stilfulla förslag - tre modeller med olika antal ljuskällor, som finns i två färgvarianter: helt vit och svart med guldinteriör. Deras gemensamma drag är extremt imponerande lampskärmar gjorda av sammankopplade cirkulära detaljer.

    LISA hängande lampor är ett förslag som kommer att vara perfekt på alla platser där belysningen ska spela inte bara en funktionell, utan också en dekorativ roll. Allt tack vare de fint genombrutna lampskärmarna, som å ena sidan ser bra ut mot bakgrunden av vilken styling som helst, å andra sidan - låter ljuset passera igenom på ett fantastiskt sätt. En särskilt intressant effekt kan uppnås genom att montera flera olika LISA-lampor bredvid varandra eller i olika delar av rummet. Modellen med tre ljuskällor är idealisk för att belysa matbordet eller köksön. Enstaka lampor med en lampskärm med en diameter på 18 eller 40 centimeter ser bra ut som huvudljuskälla i ett litet rum, samt som extra belysning i mörkare utrymmen. En intressant visuell effekt kan uppnås genom att använda möjligheten att justera längden på kabeln och hänga de tre eller fem minsta LISA-lamporna bredvid varandra på olika höjder. En sådan komposition kommer säkerligen att se unik ut, och de genombrutna lampskärmarna kommer att skapa ett verkligt spektakel av spännande ljusreflektioner i inredningen.

    LISA-kollektionen - utmärkt design, högsta kvalitet

    LISA-kollektionen består av tre modeller av pendellampor med halvcirkelformade metallskärmar. Det första förslaget har tre ljuskällor, placerade i parallella skärmar med en diameter på 18 och en höjd på 15 centimeter. De andra två varianterna är enkla överhäng med en diameter på 18 eller 40 centimeter och en höjd på - respektive - 15 och 20 centimeter. Var och en av lamporna är höjdjusterbar från 50 till 100 centimeter och passar för glödlampor av typ E27 (ljuskälla ingår inte).

    LISA:s hängande lampor består av följande modeller:
    - Takpendellampa, med tre ljuskällor, vit ML6139
    - Takpendellampa, med tre ljuskällor, svart-guld ML6136
    - Takpendellampa med en ljuskälla och en lampskärm med en diameter på 18 cm, vit ML6138
    - Takpendellampa med en ljuskälla och skärm med 18 cm diameter, svartguld ML6135
    - Takpendellampa med en ljuskälla och skärm med 40 cm diameter, vit ML6137
    - Takpendellampa med en ljuskälla och skärm med 40 cm diameter, svartguld ML6134
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: