Övriga produkter

    Lampa Sufitowa Casilla 18W LED 4000K

    PRODUKTKOD: EK75278

    572,40 kr
    Inkl. moms

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Casilla - minimalism och klass

    Kollektionen Casilla från det polska märket MILAGRO är en kombination av klassiskt och modernt. Serien omfattar stilfulla taklampor med en stor, platt, fyrkantig skärm. Modellen är hållen i en ljus färgskala, som är en kombination av vitt och silver. Det unika utseendet hos lamporna från Casilla-serien kommer att skapa en unik atmosfär i alla typer av interiörer, samt bidra till dess dekoration.

    Taklamporna Casilla passar perfekt i ett vardagsrum eller sovrum som är inrett i en modern elegant stil samt i ett mer minimalistiskt eller till och med postmodernt utrymme. Den klassiska färgkombinationen gör att modellen passar in i ett rum med en mängd olika färger. Kollektionen ser bra ut mot både ljusa och mörka tak. Det behagliga, mjuka ljuset ger en idealisk belysning utan behov av extra glödlampor. Casilla-lamporna kommer också att fungera bra i ett kommersiellt utrymme som en restaurang, ett hotell, en skönhetssalong eller ett väntrum på en läkarklinik.


    Casilla-serien - kvalitet och design

    Casilla-kollektionen är tillverkad av en kombination av högkvalitativ metall som valts ut för att vara reptålig och plast som garanterar enkel rengöring. En stor fördel med lamporna är deras enkla montering och universella mått. Deras bredd och djup är lika med 29 cm och deras höjd är 8 cm. Detta ger dig möjlighet att installera lamporna även i ett mycket litet rum utan att du behöver oroa dig för att ta bort extra utrymme.

    Varje lampa som erbjuds har utrustats med en LED-ljuskälla med ett val av tre wattstyrkor: 12W, 18W och 24W. Färgtemperaturvärdet är i sin tur detsamma i varje fall och är 4000K. Det är värt att nämna att lamporna levereras med en tillverkargaranti på 24 månader.

    Lamporsserien Casilla består av tre unika modeller med olika wattantal:

    ● EK75277 taklampa vit och silver
    ● EK75278 taklampa vit och silver
    ● EK75279 taklampa vit och silver.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: