Övriga produkter

    Plafond LENA 40W LED Ø480 mm

    PRODUKTKOD: ML6176

    1 020,00 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LENA-lampa - ett feminint ansikte av funktionalitet

    Taklampan LENA från det polska varumärket MiLAGRO är ett förslag som övertygar med sin utmärkta design, som kombinerar en tydlig, geometrisk form med känsliga, mycket feminina detaljer. Den runda, vita lampskärmen med en diameter på 48 centimeter har dekorerats med en komposition av små cirklar som likt ett ädelt halsband delar den i två nästan lika stora delar.

    Den eleganta takplafonden LENA kommer inte att lämna någon likgiltig. De intrikata svartvita detaljerna på den mjölkaktiga lampskärmens yta kommer att fånga ögat och få lampan att dekorera taket som ett modernt konstverk. Den här modellen kommer att passa perfekt in i interiörer som är inredda i glamourstil, såväl som i interiörer som är arrangerade i en modernistisk anda. I den senare kommer den att bryta upp ett något stramt utrymme och tillföra lätthet och kvinnlighet. Tack vare sin universella svartvita färg kommer LENA-lampan att se bra ut mot väggar och tak i nästan alla färgställningar: både ljusa, pastellfärgade utrymmen och djupa, mörka plan.

    LENA-serien - högsta polska kvalitet

    Den eleganta LENA-plafonden tillverkades i Polen, med endast material av högsta kvalitet för att garantera maximal hållbarhet och styrka hos armaturen. Metall och modern plast användes vid tillverkningen. LENA-lampan fungerar med 40W LED-lampor, och den praktiska fjärrkontrollen gör att du kan styra lampan på distans. Den praktiska fjärrkontrollen gör det möjligt att inte bara tända och släcka lampan, utan också att variera ljusintensiteten och ljusets färg genom att välja kallt, varmt eller neutralt.
    Vi är ledsna, men vi håller på att samla in information om denna produkt. Den kommer snart att finnas tillgänglig.

    16 Produkter från samma kategori: