Mikrovågsugnar

    INBYGGD MIKROVÅGSUGN SAMSUNG NQ50R7130BK/EO

    PRODUKTKOD: NQ50R7130BK/EO

    8 903,40 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Inbyggd mikrovågsugn - Samsung NQ50R7130BK/EO

    Funktioner

    Den inbyggda mikrovågsugnen Samsung NQ50R7130BK/EO är en elegant och praktisk lösning för din kök. Med dess olika funktioner och stilrena design kommer den att förgylla ditt kök och göra matlagningen till en enklare upplevelse.

    Storlek och dimensioner

    Denna inbyggda mikrovågsugn har en imponerande storlek på 50 liter, vilket ger dig gott om utrymme för att tillaga dina favoriträtter. Med sina mått på 59.5 cm i bredd, 57.0 cm i djup och 45.3 cm i höjd är den också perfekt för att passa in i standardköksskåp. Dess svarta färg ger en elegant och modern touch till ditt kök.

    Funktioner och användning

    Med den inbyggda mikrovågsugnen Samsung NQ50R7130BK/EO kan du njuta av bekvämligheten att ha olika effektlägen att välja mellan. Med inte mindre än 15 olika effektlägen kan du anpassa matlagningen efter dina behov och preferenser. Den har också en praktisk display och en klocka, vilket gör det enkelt att ställa in och övervaka tillagningstiden.

    Användarvänlighet och design

    Denna inbyggda mikrovågsugn har en lucköppning uppåt, vilket gör det enkelt att lägga in och ta ut maten utan att behöva böja sig. Dessutom är den förinstallerad i ditt köksskåp, vilket ger en ren och snygg look. Eftersom den är inbyggd tar den upp minimalt med utrymme på ditt köksbänk.

    Sammanfattningsvis är den inbyggda mikrovågsugnen Samsung NQ50R7130BK/EO en praktisk och stilren lösning för ditt kök. Med dess olika effektlägen, display och klocka kan du enkelt och bekvämt tillaga dina favoriträtter. Dess eleganta svarta färg och inbyggda design gör den till en perfekt passform för ditt kök.

    Produkt
    Märke
    Samsung
    Modellnamn
    Samsung NQ50R7130BK Svart
    Mått
    Djup
    57.0 cm
    Höjd
    45.3 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Vikt
    33.5 kg
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Lucköppning
    Uppåt
    Volym
    50.0 L
    Effektlägen
    15
    Storlek
    Stor
    Egenskaper
    Automatisk tillagning, Display, Klocka
    Placering
    Inbyggd

    16 Produkter från samma kategori: