Köksblandare

    Blanco livia - manganbehållare

    PRODUKTKOD: 521293

    1 975,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Köksblandare
    • Material: Metall
    • Färg: Grå
    • Placering: Inbyggd

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Blanco Livia - manganbehållare

    Färg och design

    Blanco Livia - manganbehållaren är elegant designad i en snygg grå färg som passar in i de flesta köksinredningar. Den har en stilren och minimalistisk look som gör att den smälter in harmoniskt med resten av din köksmiljö.

    Placering

    Denna manganbehållare är speciellt utformad för att vara inbyggd i ditt kök. Den kan enkelt integreras i din köksbänk eller diskbänk och ger dig en diskret och ren lösning för att förvara ditt mangan i.

    Material

    Blanco Livia - manganbehållaren är tillverkad av högkvalitativ metall. Detta gör den robust och hållbar samt ger en lång livslängd. Den är utformad för att klara av vardagens påfrestningar och bibehålla sin funktion och kvalitet över tid.

    Typ av behållare

    Denna produkt tillhör kategorin tvålpumpar och är en behållare för att förvara mangan. Den är utrustad med en praktisk och enkel pumpmekanism som gör det enkelt att dosera rätt mängd mangan vid behov. Den har en behändig storlek för att passa dina behov och för att vara lätt att hantera.

    Märke och modell

    Blanco Livia - manganbehållaren tillhör den välkända tillverkaren Blanco och har modellnamnet 521293. Blanco är känt för sina högkvalitativa och stilfulla produkter för köket, och deras produkter är kända för sin hållbarhet och funktion. Med Blanco Livia - manganbehållaren kan du vara säker på en pålitlig och praktisk lösning för att förvara ditt mangan.

    Produkt
    Modellnamn
    Blanco Livia (521293)
    Märke
    Blanco
    Typ
    Tvålpumpar
    Design
    Färg
    Grå
    Specifikationer
    Placering
    Inbyggd
    Material
    Metall

    16 Produkter från samma kategori: