Integrerade ugn

    Smeg - selezione - sf64m3ds elektrisk ugn

    PRODUKTKOD: SF64M3DS

    13 996,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 57.0 cm
    • Djup: 57.0 cm
    • Bredd: 60.0 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 63.0 L

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - selezione - sf64m3ds elektrisk ugn

    Smeg - selezione - sf64m3ds är en stilren och praktisk elektrisk ugn som kommer att bli en oumbärlig apparat i ditt kök. Med en bred på 60.0 cm, djup på 57.0 cm och höjd på 57.0 cm passar den perfekt in i standardstorlek för köksinredning.

    Ugnen har en imponerande ugnsvolym på 63.0 L, vilket ger dig gott om plats för att laga mat till hela familjen eller för att förbereda stora middagar för dina vänner. Med en anslutningseffekt på 3000 W kan du vara säker på att ugnen snabbt når önskad temperatur och effektivt lagar din mat.

    Smeg - selezione - sf64m3ds har en inbyggnadsugn som ger dig en sömlös och elegant utseende i ditt kök. Den grå färgen ger ugnen en modern och stilren känsla, och den kommer definitivt att vara en snygg detalj i ditt köksdesign.

    En av de fantastiska funktionerna hos denna ugn är dess grillfunktion, vilket ger dig möjlighet att grilla dina favoriträtter direkt i ugnen. Du kan njuta av perfekt grillat kött, grönsaker och mycket mer, med den bekvämlighet som ugnen erbjuder.

    Smeg - selezione - sf64m3ds är även utrustad med teleskopskenor, vilket gör att du enkelt kan dra ut ugnens hyllor för att lättare kunna granska och komma åt dina maträtter. Detta gör matlagningen mycket enklare och bekvämare.

    En annan fantastisk funktion är möjligheten till ångkokning, vilket är perfekt för att bevara näringsämnen och smaker i dina rätter. Ångkokning är också ett hälsosammare sätt att laga mat, eftersom det eliminerar behovet av oljor eller fetter.

    För att underlätta rengöringen av ugnen har Smeg - selezione - sf64m3ds EasyClean-teknik. Detta innebär att ugnen har en speciell beläggning som gör att smuts och matrester enkelt kan torkas bort. Du sparar tid och energi när du håller din ugn ren och fräsch.

    Smeg - selezione - sf64m3ds är en pålitlig och mångsidig elektrisk ugn som ger dig möjlighet att laga mat på ett lätt och effektivt sätt. Med dess imponerande funktioner och stilrena design kommer den definitivt att bli en favorit i ditt kök.

    Produkt
    Märke
    Smeg
    Modellnamn
    Smeg SF64M3DS Grå
    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd
    60.0 cm
    Bredd (nischmått)
    56.0 cm
    Höjd
    57.0 cm
    Höjd (nischmått)
    59.0 cm
    Djup
    57.0 cm
    Djup (nischmått)
    56.0 cm
    Design
    Färg
    Grå
    Specifikationer
    Ugnsvolym
    63.0 L
    Rengöringsteknik
    EasyClean
    Ugnstyp
    Inbyggnadsugn
    Egenskaper
    Grillfunktion, Teleskopskenor, Ångkokning
    Antal ugnar
    1
    Värmekälla
    Elektricitet
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    3000 W
    Energiklass
    A

    16 Produkter från samma kategori: