Integrerade ugn

    Whirlpool - inbyggd elektrisk ugn w7 om4 4s1 p bl

    PRODUKTKOD: W7OM44S1PBL

    9 883,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.5 cm
    • Djup: 56.4 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 73.0 L

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Introduktion

    Whirlpool - inbyggd elektrisk ugn W7 OM4 4S1 P BL Svart

    Den inbyggda elektriska ugnen Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL ger dig en fantastisk matlagningsupplevelse med sin moderna design och avancerade funktioner. Denna ugn är svart och har en bredd på 59.5 cm, djup på 56.4 cm och höjd på 59.5 cm.

    Elegant design

    Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL har en stilren svart design som kommer att komplettera ditt kök perfekt. Med sin breda standard på 60 cm passar den lätt in i de flesta kök.

    En generös ugn

    Med en imponerande ugnsvolym på 73.0 L har du tillräckligt med utrymme för att laga mat till hela familjen eller för att laga mat för fester och evenemang. Du kan tillaga flera rätter samtidigt, vilket sparar både tid och energi.

    Avancerade funktioner

    Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL har en mängd avancerade funktioner som hjälper dig att laga mat som ett proffs. Med sin touchreglage kan du enkelt styra ugnens inställningar. Den har också en digital display som visar tydliga och lättlästa instruktioner.

    Denna ugn är utrustad med en grillfunktion som ger dig möjlighet att gratinera eller ge dina rätter en härlig gyllenbrun yta. Dessutom har den en varmluftsugn som ger jämn och effektiv värmefördelning, vilket resulterar i perfekt tillagade rätter varje gång.

    Bekväma extrafunktioner

    Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL är utrustad med praktiska extrafunktioner för att göra din matlagningupplevelse ännu bättre. En självrengöringsfunktion gör rengöringen enkel och smidig, medan de medföljande teleskopskenorna gör det enkelt att ta ut och sätta in maten i ugnen.

    Säkerhet för hela familjen

    För att se till att din ugn är säker för hela familjen har Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL en barnlås funktion. Detta förhindrar oavsiktlig användning eller öppning av ugnen.

    Med Whirlpool - inbyggd elektrisk ugn W7 OM4 4S1 P BL Svart får du en mångsidig och pålitlig ugn som levererar fantastiska resultat varje gång du lagar mat. Utforska dina kulinariska färdigheter och njut av en bekväm matlagningsupplevelse med denna imponerande ugn från Whirlpool.

    Produkt
    Modellnamn
    Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL Svart
    Märke
    Whirlpool
    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Vikt
    42.5 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Djup
    56.4 cm
    Höjd
    59.5 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Ugnstyp
    Inbyggnadsugn
    Värmekälla
    Elektricitet
    Reglage
    Touch
    Antal ugnar
    1
    Ugnsvolym
    73.0 L
    Egenskaper
    Barnlås, Digital display, Grillfunktion, Självrengöring, Teleskopskenor, Varmluftsugn
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++
    Anslutningseffekt
    3650 W

    16 Produkter från samma kategori: