Integrerade ugn

    Smeg - linea - sf4102vcn elektrisk ugn

    PRODUKTKOD: SF4102VCN

    33 251,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 45.6 cm
    • Djup: 55.0 cm
    • Bredd: 59.7 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 41.0 L

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - linea - sf4102vcn elektrisk ugn

    Smeg SF4102VCN är en elektrisk ugn som kombinerar funktion och stil för att ge dig en optimal matlagningserfarenhet. Med en elegant och modern design i silver och svart passar denna ugn perfekt in i köket.

    Egenskaper

    Denna elektriska ugn har en rad funktioner som gör matlagningen enkel och bekväm. Med barnlåset kan du försäkra dig om att ugnen är säker att använda även om det finns barn i närheten. Den digitala displayen ger tydlig och lättförståelig information om inställningar och val. Ugnen har även en grillfunktion för att ge dig möjlighet att tillaga läckra och krispiga rätter.

    En av de mest praktiska funktionerna är självrengöringstekniken som gör att ugnen kan rengöras automatiskt. Det innebär att du slipper den tidsödande uppgiften att skrubba och skura ugnen för hand. Med bara ett knapptryck blir ugnen ren och redo för nästa matlagningssession.

    En annan användbar funktion är timerfunktionen som gör det enkelt att hålla koll på matlagningstiden. Du kan ställa in tiden och ugnen kommer att stänga av sig själv när tiden är ute. Detta är praktiskt när du har mycket att göra och inte har tid att övervaka matlagningen.

    Smeg SF4102VCN har även en varmluftsugn, vilket ger jämn och effektiv värmefördelning för bästa resultat vid tillagning av dina favoriträtter. Dessutom har ugnen möjlighet till ångkokning, vilket gör det möjligt att laga mat på ett hälsosamt och näringsrikt sätt.

    Design och mått

    Denna elektriska ugn har en bredd på 59,7 cm, djup på 55,0 cm och höjd på 45,6 cm. Med en ugnsvolym på 41,0 L finns det tillräckligt med utrymme för att laga stora och små måltider. Ugnens elegant silver- och svartfärgade design gör den till en stilfull och modern komplettering till ditt kök.

    Anslutningseffekt och spänning

    Smeg SF4102VCN har en anslutningseffekt på 3100 W, vilket ger tillräckligt med kraft för att laga mat effektivt och snabbt. Ugnen har en spänning på 240 V och kan enkelt anslutas till ditt kök.

    Sammanfattningsvis är Smeg SF4102VCN en elektrisk ugn med en mängd användbara funktioner som gör matlagningen enkel och bekväm. Med sin eleganta design och mått är den perfekt för att komplettera ditt kök. Med funktioner som barnlås, självrengöring och ångkokning blir matlagningen både säker och praktisk.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg SF4102VCN Silver, Svart
    Märke
    Smeg
    Mått
    Djup
    55.0 cm
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Höjd
    45.6 cm
    Design
    Färg
    Silver, Svart
    Funktioner
    Appstyrning
    Nej
    Specifikationer
    Ugnsvolym
    41.0 L
    Värmekälla
    Elektricitet
    Ugnstyp
    Inbyggnadsugn
    Rengöringsteknik
    SteamClean
    Antal ugnar
    1
    Egenskaper
    Barnlås, Digital display, Grillfunktion, Självrengöring, Timer, Varmluftsugn, Ångkokning
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    3100 W
    Energiklass
    A++
    Spänning
    240 V

    16 Produkter från samma kategori: