Integrerade kyl/frys

    Smeg - universal - inbyggd kyl- och frysdisk c8174dn2e

    PRODUKTKOD: C8174DN2E

    31 928,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade kyl/frys
    • Bredd: 55.6 cm
    • Djup: 54.9 cm
    • Höjd: 176.9 cm
    • Hyllor/lådor (kyl): 5 st
    • Hyllor/lådor (frys): 3 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - universal - inbyggd kyl- och frysdisk c8174DN2E

    Egenskaper

    Smeg - universal - inbyggd kyl- och frysdisk c8174DN2E är en stilfull och praktisk kyl- och frysdisk som passar perfekt för dig som vill ha både kyl- och frysfunktion i ett och samma enhet. Den erbjuder en rad användbara funktioner som gör din matförvaring både enklare och mer effektiv.

    Design

    Smeg - universal - inbyggd kyl- och frysdisk c8174DN2E finns i flera färger så att du kan välja den som bäst matchar din köksinredning. Du kan välja mellan färgerna vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Oavsett vilken färg du väljer kommer den att ge ditt kök en stilren och elegant touch.

    Funktioner

    Denna kyl- och frysdisk har en nettovolym på 187.0 L för kylförvaring och 61.0 L för frysning, vilket ger dig gott om utrymme att lagra dina matvaror på ett organiserat sätt. Den har fem hyllor/lådor i kylskåpet och tre hyllor/lådor i frysen, vilket ger dig möjlighet att separera olika typer av matvaror.

    Den här enheten är utrustad med praktiska funktioner som belysning både i kyl- och frysdelen, vilket gör det enkelt att hitta det du letar efter även i mörker. Den har även glashyllor, som ger både en elegant look och enkel rengöring.

    Smeg - universal - inbyggd kyl- och frysdisk c8174DN2E har också NoFrost-teknologi, vilket innebär att du aldrig behöver avfrosta frysen manuellt. Den har även snabbfrysning, för att snabbt kyla ner nya matvaror och bevara deras smak och näringsämnen. En temperaturvarning ger dig en varning om temperaturen i kyl- eller frysdelen blir för hög.

    Andra användbara funktioner inkluderar en ägghylla för säker förvaring av ägg och en öppen dörrvarning som varnar dig om dörren står öppen för länge. Den har också barnlås för att förhindra att små barn kommer åt enhetens innehåll.

    Miljövänlig och ekonomisk

    Smeg - universal - inbyggd kyl- och frysdisk c8174DN2E är inte bara praktisk och snygg, den är också miljövänlig och energieffektiv. Den har en energiförbrukning på endast 214.0 kW/h per år, vilket gör den till en mycket ekonomisk enhet att använda.

    Den har även en hög klimatklassificering och ljudnivåklassning C, vilket innebär att den är lämplig för användning i olika klimatförhållanden och har en låg ljudnivå.

    Installation och användning

    Smeg - universal - inbyggd kyl- och frysdisk c8174DN2E är en fristående enhet som kan placeras var som helst i ditt kök. Den har en bredd på 55.6 cm, djup på 54.9 cm och höjd på 176.9 cm. Anslutningseffekten är 140 W och den är avsedd för en spänning på 230 V (220-240 V).

    Dörren kan omhängas för att passa din kökslayout, och den öppnas åt höger som standard. En säkerhetsfunktion innebär att enheten kan fortsätta att hålla dina matvaror kylda eller frysta i upp till 11.0 timmar vid strömavbrott.

    Smeg - universal - inbyggd kyl- och frysdisk c8174DN2E gör din matförvaring enklare och effektivare samtidigt som den ger en snygg och modern touch till ditt kök. Med dess fantastiska funktioner och stilrena design är det en perfekt enhet för alla matlagningsentusiaster.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg inbyggd kyl/frys C8174DN2E Vit
    Märke
    Smeg
    Mått
    Bredd
    55.6 cm
    Djup
    54.9 cm
    Höjd
    176.9 cm
    Djup med dörr öppen
    78.0 cm
    Design
    Hyllor (kylskåpsdörr)
    4 st
    Hyllor/lådor (kyl)
    5 st
    Dörröppning
    Höger
    Hyllor/lådor (frys)
    3 st
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Utförande
    Kyl över frys
    Specifikationer
    Energiförbrukning (kWh/år)
    214.0 kW/h
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Nettovolym (Frys)
    61.0 L
    Placering
    Fristående
    Nettovolym (Kyl)
    187.0 L
    Ljudnivåklass
    C
    Egenskaper
    Barnlås, Belysning frys, Belysning kyl, Glashyllor, LED-belysning, NoFrost, Snabbfrysning, Temperaturvarning, Ägghylla, Öppen dörrvarning
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Ljudnivå
    37.0 dB
    Teknisk specifikation
    Säkerhet vid strömavbrott
    11.0 tim
    Frysens stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 V (220-240 V)
    Anslutningseffekt
    140 W

    16 Produkter från samma kategori: