Integrade diskmaskin

    Smeg CURTAIN diskmaskin ST354BQL

    PRODUKTKOD: ST354BQL

    20 248,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrade diskmaskin
    • Färg: Svart
    • Ljudnivåklass: B
    • Temperaturlägen: 45 °C, 50 °C, 55 °C, 70 °C
    • Höjdjusterbara korgar: Höj och sänkbar överkorg

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg CURTAIN diskmaskin ST354BQL

    Smeg CURTAIN diskmaskin ST354BQL är en stilfull och funktionell diskmaskin i färgen svart. Med denna diskmaskin kan du enkelt och effektivt rengöra dina tallrikar, glas och bestick.

    Låg ljudnivå

    Smeg CURTAIN diskmaskin ST354BQL har en ljudnivåklass B, vilket gör den till en tystgående diskmaskin som inte stör i köket. Du kan njuta av ett lugnt och fridfullt kök utan onödigt buller.

    Olika temperaturlägen

    Denna diskmaskin erbjuder olika temperaturlägen för att passa dina behov. Du kan välja mellan temperaturer på 45 °C, 50 °C, 55 °C och 70 °C beroende på hur smutsigt ditt porslin är och hur noggrann rengöring du vill uppnå.

    Höjdjusterbara korgar

    Smeg CURTAIN diskmaskin ST354BQL har möjlighet till höjdjusterbara korgar. Du kan enkelt justera överkorgen för att passa olika storlekar på tallrikar och annat porslin. Detta gör det praktiskt och bekvämt att använda diskmaskinen och möjliggör optimal användning av utrymmet.

    Elektronisk saltindikator och startfördröjning

    Med en elektronisk saltindikator kan du enkelt se när det är dags att fylla på salt till diskmaskinen. Detta gör att du alltid kan ha optimala diskresultat. Dessutom har diskmaskinen en startfördröjning, vilket innebär att du kan ställa in när du vill att diskmaskinen ska börja, vilket är praktiskt om du vill ha ren disk vid en specifik tidpunkt.

    Vattenskydd

    Smeg CURTAIN diskmaskin ST354BQL är utrustad med vattenskyddsfunktion, vilket ger dig extra säkerhet. Vattenskyddet hjälper till att förhindra eventuella läckor och minimerar riskerna för vattenskador.

    Säkerhetsfunktioner

    Denna diskmaskin är utrustad med en 10A säkringstyp för extra säkerhet. Detta säkerställer att diskmaskinen fungerar korrekt och minskar riskerna för överbelastning av strömförsörjningen.

    Vattenförbrukning

    Smeg CURTAIN diskmaskin ST354BQL har en vattenförbrukning på 9.0 liter per diskomgång. På så sätt kan du vara säker på att du använder resurserna effektivt och minskar vattenförbrukningen.

    Sammanfattningsvis är Smeg CURTAIN diskmaskin ST354BQL en funktionell och stilfull diskmaskin som erbjuder flera praktiska funktioner för att göra diskningen enklare och bekvämare. Med dess höjdjusterbara korgar, temperaturlägen och elektroniska indikatorer kan du få ren disk med minimal ansträngning och maximal effektivitet.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg ST354BQL Svart
    Märke
    Smeg
    Mått
    Standardbredd
    60 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Funktioner
    Höjdjusterbara korgar
    Höj och sänkbar överkorg
    Temperaturlägen
    45 °C, 50 °C, 55 °C, 70 °C
    Specifikationer
    Egenskaper
    Display, Elektronisk saltindikator, Startfördröjning, Vattenskydd
    Vattenförbrukning per diskomgång
    9.0 L
    Ljudnivåklass
    B
    Strömförsörjning
    Säkringstyp
    10A

    16 Produkter från samma kategori: