Integrade diskmaskin

    Electrolux EES42210IX diskmaskin 45 cm

    PRODUKTKOD: EES42210IX

    9 061,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrade diskmaskin
    • Placering av bestick: Bestickkorg
    • Höjdjusterbara korgar: Höj och sänkbar överkorg
    • Egenskaper: Display, Startfördröjning
    • Säkringstyp: 10A

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Electrolux EES42210IX diskmaskin 45 cm

    Den Electrolux EES42210IX diskmaskinen är en praktisk och effektiv lösning för att hålla dina tallrikar och bestick rena och skinande. Med sin kompakta storlek på 45 cm är den perfekt för mindre kök eller utrymmen där utrymmet är begränsat.

    Placering av bestick

    Denna diskmaskin är utrustad med en praktisk bestickkorg, vilket gör det enkelt att organisera och rengöra dina bestick. Du kan enkelt placera bestickkorgen i lämplig position för att maximera utrymmet på övre korgen.

    Höjdjusterbara korgar

    För att göra det ännu enklare att använda och anpassa diskmaskinen till dina behov, har Electrolux EES42210IX en höj- och sänkbar överkorg. Du kan enkelt justera höjden på överkorgen för att få plats med större tallrikar och kastruller i den nedre korgen.

    Märke

    Electrolux är ett förtroendeingivande och pålitligt märke när det gäller vitvaror. Med årtionden av erfarenhet och innovation har Electrolux blivit känt för sina kvalitetsprodukter och moderna design.

    Modellnamn

    Modellnamnet för denna diskmaskin är Electrolux EES42210IX einbau-geschirrspüler. Den här modellen är utformad för att passa sömlöst in i ditt kök, med en elegant och diskret design.

    Egenskaper

    Denna diskmaskin kommer med en praktisk display, som gör det enkelt att välja olika program och funktioner. Du kan också använda startfördröjningsfunktionen för att ställa in när diskmaskinen ska starta. På så sätt kan du ha ren disk precis när du vill ha den.

    Säkringstyp

    Denna diskmaskin kräver en 10A säkring för att fungera på ett säkert sätt. Se till att kontrollera din aktuella installation och ha rätt säkringstyp tillgänglig.

    Sammanfattningsvis är Electrolux EES42210IX diskmaskin 45 cm en pålitlig och praktisk lösning för att hålla dina tallrikar och bestick rena. Med sin bestickkorg och höjdjusterbara korgar kan du enkelt organisera och rengöra dina köksredskap. Dessutom har den en elegant design och praktiska funktioner som display och startfördröjning. Med Electrolux kan du vara säker på att du får en pålitlig och effektiv diskmaskin för ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Electrolux ees42210ix einbau-geschirrspüler
    Märke
    Electrolux
    Funktioner
    Höjdjusterbara korgar
    Höj och sänkbar överkorg
    Placering av bestick
    Bestickkorg
    Specifikationer
    Egenskaper
    Display, Startfördröjning
    Strömförsörjning
    Säkringstyp
    10A

    16 Produkter från samma kategori: