Induktionshäll

    TEKA IBC 64000 BK TTC Induktionshäll 60 cm

    PRODUKTKOD: IBC 64000 BK TTC

    4 116,20 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Antal kokzoner: 4 st
    • Hälltyp: Induktion

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning:

    TEKA IBC 64000 BK TTC Induktionshäll 60 cm är designad för att göra matlagning snabbare, enklare och säkrare. Med sin induktionshällsteknik ger den en jämn och snabb uppvärmning tack vare elektromagnetiska fält. Hällen har 4 kokzoner som möjliggör att flera rätter kan tillagas samtidigt.

    Egenskaper:

    • Effektiv induktionsteknik: TEKA IBC 64000 BK TTC Induktionshäll använder induktionsteknik för att snabbt och jämnt värma upp maten. Det elektromagnetiska fältet värmer upp kastrullen direkt och inte själva hällen, vilket leder till en effektivare energianvändning.
    • 4 kokzoner: Med 4 kokzoner erbjuder denna häll tillräckligt med utrymme för att kunna tillaga flera rätter samtidigt. Varje kokzon kan justeras individuellt och har olika effektalternativ för att passa olika matlagningssituationer.
    • Enkel rengöring: TEKA IBC 64000 BK TTC Induktionshäll är utformad med en slät och plan yta vilket gör den lätt att rengöra. Eftersom hällen inte direkt värmer upp, är det också mindre risk för mat som bränns fast på ytan.
    • Säkerhetsfunktioner: Denna häll är utrustad med olika säkerhetsfunktioner för att skydda användaren och förhindra olyckor. Till exempel finns det en överhettningsskyddsfunktion som stänger av hällen om den blir för varm.
    • Stilren design: TEKA IBC 64000 BK TTC Induktionshäll har en stilren och modern design som kommer att passa bra in i alla kök. Den är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och lång livslängd.

    Slutsats:

    TEKA IBC 64000 BK TTC Induktionshäll 60 cm är den perfekta lösningen för de som vill ha en effektiv, säker och lättanvänd induktionshäll. Med sina 4 kokzoner och sina praktiska funktioner är den idealisk för både vardagligt matlagning och festliga tillfällen. Den stilrena designen gör den till en snygg och diskret detalj i köket. Ge ditt kök en uppgradering med denna toppmoderna induktionshäll från TEKA!

    Specifikationer
    Hälltyp
    Induktion
    Antal kokzoner
    4 st

    16 Produkter från samma kategori: