Induktionshäll

    Gorenje IT321KR induktionshäll 30 cm

    PRODUKTKOD: 731822

    5 791,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Bredd: 30.0 cm
    • Djup: 52.0 cm
    • Antal kokzoner: 2
    • Barnspärr/Låsfunktion: Ja

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Gorenje IT321KR induktionshäll 30 cm

    Alla funktioner du behöver i en kompakt design

    Gorenje IT321KR är en smidig och platsbesparande induktionshäll med en bredd på endast 30 cm. Den är perfekt för dig som har en liten kök eller begränsad utrymme på din arbetsbänk. Trots sin kompakta storlek, kompromissar inte denna häll på funktioner och prestanda.

    Kraftfulla kokzoner

    Med Gorenje IT321KR får du två kokzoner som ger dig utmärkt precision och snabb uppvärmning. Du kan enkelt justera temperaturen med touch-reglagen för att passa dina matlagning behov. Oavsett om du behöver koka, steka eller simma på låg värme, kommer denna induktionshäll att leverera bästa resultatet.

    Komfort och säkerhet

    Med funktioner som timer, boostfunktion och barnspärr/låsfunktion kommer Gorenje IT321KR induktionshäll att göra matlagningen både enklare och säkrare. Med den inbyggda timer kan du ställa in önskad matlagningstid för varje kokzon och induktionshällen kommer att stängas av automatiskt när tiden är ute. Boostfunktionen ger extra kraft och snabb uppvärmning när du behöver det mest. Barnspärr/låsfunktionen skyddar mot oavsiktlig ändring av inställningar eller oavsiktlig aktivering av kokzonerna, vilket är särskilt viktigt om du har barn i hushållet.

    Praktisk och lätt att rengöra

    Gorenje IT321KR induktionshäll har en snygg och modern design som passar perfekt in i alla kök. Den plana ytan gör det enkelt att rengöra och torka av. Dessutom har den en varmhållningsfunktion som håller maten varm medan du förbereder andra rätter eller serverar. Du kan njuta av varm och färsk mat varje gång.

    Med Gorenje IT321KR induktionshäll får du en prisvärd och elegant lösning för ditt lilla kök. Utrustad med kraftfulla funktioner och enkel användning, kommer denna induktionshäll att göra matlagningen till en glädje.

    Produkt
    Modellnamn
    Gorenje IT321KR
    Märke
    Gorenje
    Typ
    Inbyggnadshällar
    Mått
    Djup
    52.0 cm
    Höjd
    5.4 cm
    Breddstandard
    30 cm
    Bredd
    30.0 cm
    Vikt
    4.7 kg
    Funktioner
    Barnspärr/Låsfunktion
    Ja
    Boostfunktion
    Ja
    Timer
    Ja
    Varmhållningssystem
    Ja
    Inbyggd fläkt
    Nej
    Specifikationer
    Placering styrning
    Fram
    Typ av styrning
    Touch
    Antal kokzoner
    2
    Inbyggnadshällar
    Induktionshäll

    16 Produkter från samma kategori: