Fristående kyl/frys

    Liebherr - fristående kyl- och frysdisk plus easyfresh och nofrost cnsfd573i

    PRODUKTKOD: CNSFD573I

    16 628,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Placering: Fristående
    • Dörr(ar) omhängbara: Nej
    • Paket: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - fristående kyl- och frysdisk

    Färg: Rostfritt stål/krom

    Den fristående kyl- och frysdisk från Liebherr är en praktisk och elegant lösning för att hålla dina livsmedel fräscha och organiserade. Med sin stilrena design i rostfritt stål och krom kommer den att passa perfekt in i vilket kök som helst.

    Placering: Fristående

    Denna kyl- och frysdisk är fristående, vilket innebär att den kan placeras var som helst i ditt kök. Du kan enkelt flytta den om du vill omorganisera eller renovera ditt kök. Detta ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa kyl- och fryslösningen efter dina behov.

    Dörr(ar) omhängbara: Nej

    Med Liebherrs fristående kyl- och frysdisk är dörrarna inte omhängbara. Detta betyder att du inte kan ändra dörrens öppningsriktning för att passa din kökslayout. Dörrarna är konstruerade för att vara ergonomiska och lätt att öppna och stänga, vilket gör det enkelt att komma åt dina varor.

    Paket: Nej

    Denna kyl- och frysdisk levereras inte som ett paket. Du kommer att få produkten som en färdig enhet och behöver inte montera någonting själv.

    Sammanfattningsvis är Liebherr fristående kyl- och frysdisk en stilren och praktisk lösning för att hålla dina livsmedel kylda och friska. Den är fristående och kan placeras var som helst i ditt kök, men dörrarna är inte omhängbara. Den kommer inte som ett paket och är redo att användas direkt efter leverans.

    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Paket
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Placering
    Fristående

    16 Produkter från samma kategori: