Fristående kyl

    Smeg - 50-talsstil - minibar fristående kylskåp fab5luj2 - visningsförsäljning

    PRODUKTKOD: FAB5LUJ2

    16 628,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 40.4 cm
    • Djup: 38.9 cm
    • Höjd: 73.4 cm
    • Antal hyllor/lådor: 2 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - 50-talsstil - minibar fristående kylskåp fab5luj2 - visningsförsäljning

    Detta Smeg FAB5LUJ2 minibar kylskåp kombinerar retro 50-talsstil med moderna funktioner för att skapa en praktisk och stilfull lösning för att hålla dina drycker och snacks kylda. Med sitt färgglada blå och röda utförande blir den en iögonfallande och elegant inredningsdetalj i ditt hem eller kontor.

    Design

    Detta minibar kylskåp imponerar med sin ikoniska 50-talsstil, komplett med en anti-fingeravtryck finish som håller det alltid snyggt och rent. Med en bredd på endast 40.4 cm, en djup på 38.9 cm och en höjd på 73.4 cm är den kompakt och tar minimalt med utrymme.

    Funktioner

    Detta fristående kylskåp har en volym på 31.0 L, vilket ger tillräckligt med utrymme för att förvara dina favoritdrycker och snacks. Med sina två glashyllor kan du organisera dina livsmedel på ett enkelt sätt. Det har även inbyggt ljus för bättre översikt och enkel åtkomst även i mörka rum.

    Smeg FAB5LUJ2 har också en självavfrostande funktion som gör underhållsprocessen enkel och smidig. Du behöver inte längre oroa dig för isbildning som kan påverka kylskåpets effektivitet. Dessutom finns det en barnlås som säkerställer att barn inte oavsiktligt öppnar kylskåpet.

    Energibesparing

    Smeg FAB5LUJ2 är utformad med en lägre energiförbrukning på 275.0 kWh per år, vilket sparar energi och minskar dina elkostnader. Kylskåpet är också utrustat med en klimatklass N, vilket betyder att det fungerar optimalt vid en omgivningstemperatur mellan 16 och 32 grader Celsius.

    Sammanfattning

    Smeg FAB5LUJ2 minibar fristående kylskåp i 50-talsstil är en perfekt lösning för dig som vill ha en stilfull och praktisk kylförvaring. Med sin kompakta design och färgglada utförande kommer den att bli en attraktiv inredningsdetalj i vilket rum som helst. Med funktioner som anti-fingeravtryck finish, inbyggt ljus och självavfrostning är detta kylskåp både praktiskt och energisnålt. Skäm bort dig själv eller dina gäster med kalla drycker och snacks när som helst! Köp Smeg FAB5LUJ2 idag och njut av dess fördelar.

    Produkt
    Produkttyp
    Minikylskåp
    Modellnamn
    Smeg FAB5LUJ2 Blå, Röd
    Märke
    Smeg
    Typ
    Minikylskåp
    Mått
    Djup
    38.9 cm
    Höjd
    73.4 cm
    Breddstandard
    45cm
    Vikt
    29.5 kg
    Bredd
    40.4 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Färg
    Blå, Röd
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    2 st
    Specifikationer
    Volym
    31.0 L
    Energiförbrukning (kWh/år)
    275.0
    Egenskaper
    Anti-fingeravtryck finish, Barnlås, Glashyllor, Inbyggt ljus, Självavfrostande/NoFrost
    Klimatklass
    N
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A

    16 Produkter från samma kategori: