Vitvaror

    SAMSUNG WF18T8000GV EcoBubble tvättmaskin 18 kg 1100 rpm

    PRODUKTKOD: WF18T8000GV

    46 198,68 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    SAMSUNG WF18T8000GV EcoBubble tvättmaskin 18 kg 1100 rpm

    Vår SAMSUNG WF18T8000GV EcoBubble tvättmaskin är den perfekta lösningen för att effektivt tvätta dina kläder. Med en imponerande kapacitet på 18 kg kan du enkelt tvätta stora mängder tvätt på en gång.

    Optimal storlek

    Med en bredd på 69 cm, djup på 85 cm och höjd på 98 cm är vår tvättmaskin kompakt och passar enkelt in i ditt hem. Oavsett om du har en liten tvättstuga eller begränsat med utrymme kommer den här tvättmaskinen att vara perfekt för dig.

    EcoBubble-teknik

    En av de mest imponerande funktionerna hos vår tvättmaskin är EcoBubble-tekniken. Den här tekniken gör det möjligt för tvättmedlet att tränga in i kläderna snabbt och effektivt genom att göra det till bubblor. Det betyder att du kan använda lägre temperaturer för att tvätta dina kläder utan att kompromissa med rengöringsresultaten.

    Låg vattenförbrukning

    Med en vattenförbrukning på endast 70 liter per tvättcykel är vår tvättmaskin också mycket vattenbesparande. Du kan vara säker på att du tar hand om miljön samtidigt som du får ett utmärkt tvättresultat.

    Energieffektiv

    Med en energiklass C kan du vara säker på att vår tvättmaskin är energieffektiv. Trots den stora kapaciteten och kraftfulla prestandan kommer den att hjälpa dig att spara energi och pengar på din elräkning.

    Enkelt att använda

    Vår SAMSUNG WF18T8000GV EcoBubble-tvättmaskin är intuitiv och enkel att använda. Den har en rad olika tvättprogram och inställningar som gör det enkelt att anpassa tvättningen efter dina behov. Dessutom har den en klar och enkel kontrollpanel som gör det lätt att navigera och välja rätt inställningar.

    Sammanfattningsvis är vår SAMSUNG WF18T8000GV EcoBubble tvättmaskin den perfekta lösningen för att tvätta dina kläder effektivt och energieffektivt. Med sin imponerande kapacitet, låga vattenförbrukning och EcoBubble-teknik kommer den att ge dig en överlägsen tvättupplevelse varje gång.

    Mått
    Höjd
    98 cm
    Djup
    85 cm
    Bredd
    69 cm
    Specifikationer
    Tvättkapacitet
    18 L
    Strömförsörjning
    Energiklass
    C
    Elkonsumtion
    Energiförbrukning per 100 tvättcykler
    76 kWh

    16 Produkter från samma kategori: