Vägghängda Kökflekt

    Franke - smart deco - väggkåpa gul matt - fsmd 508 yl

    PRODUKTKOD: 335.0530.202

    8 785,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vägghängda Kökflekt
    • Bredd: 50.0 cm
    • Egenskaper: Belysning, Kolfilter
    • Färg: Gul
    • Ljudnivå: 68.0 dB

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Franke Smart Deco Väggkåpa - Gul Matt - FSMD 508 YL

    Franke Smart Deco väggkåpa är en stilfull och funktionell lösning för att hålla ditt kök fritt från matos och oönskade lukter. Med sin eleganta gul matta finish blir den en vacker och modern detalj i ditt kök.

    Funktioner

    Färg

    Väggkåpan är tillgänglig i en vacker gul matt färg. Den kommer att ge en färgstark touch till ditt kök och skapa en livlig atmosfär.

    Bredd

    Med en bredd på 50,0 cm är denna väggkåpa perfekt för mindre till medelstora kök. Den passar perfekt ovanför spisen och ger tillräckligt med utrymme för att effektivt ta bort matos och ångor.

    Ljudnivå

    Denna väggkåpa har en ljudnivå på 68,0 dB. Den är utrustad med ett effektivt ljudisoleringssystem som minimerar bullret, vilket gör att du kan laga mat i lugn och ro utan att störas av buller.

    Effekt

    Med en effekt på 230 W ger denna väggkåpa tillräckligt med kraft för att effektivt ventilera och rengöra ditt kök. Den tar bort matos och ångor och håller luften fräsch och ren.

    Breddstandard

    Denna väggkåpa passar perfekt för en standardbredd på 50 cm. Den är utformad för att vara enkel att installera och passar sömlöst in i din köksdesign.

    Spänning

    Väggkåpan är kompatibel med spänningsnivåerna 220 V, 230 V och 240 V. Detta gör det enkelt att använda i olika hemmiljöer.

    Viktigt att veta

    Franke Smart Deco väggkåpa är tillverkad av högkvalitativa material och är hållbar och pålitlig. Den har moderna funktioner som belysning och kolfilter, vilket ger dig en komplett köksventilation.

    Med Franke Smart Deco väggkåpa får du inte bara en effektiv luftrening, utan också en elegant och stilren design som kommer att förbättra ditt köks utseende.

    Produkt
    Produkttyp
    Vägghängd köksfläkt
    Modellnamn
    Franke Smart Deco FSMD 508 YL 50cm, Gul
    Märke
    Franke
    Mått
    Breddstandard
    50cm
    Bredd
    50.0 cm
    Design
    Färg
    Gul
    Specifikationer
    Egenskaper
    Belysning, Kolfilter
    Ljudnivå
    68.0 dB
    Strömförsörjning
    Spänning
    220 V, 230 V, 240 V
    Effekt
    230 W

    16 Produkter från samma kategori: