Vägghängda Kökflekt

    Franke - crystal - väggkåpa i rostfritt stål / svart glas - fcr 925 tc bk xs

    PRODUKTKOD: 110.0361.046

    5 816,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vägghängda Kökflekt
    • Bredd: 90.0 cm
    • Färg: Svart
    • Breddstandard: 90cm
    • Produkttyp: Vägghängd köksfläkt

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Beskrivning

    Den eleganta väggkåpan Franke Crystal är en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Med sitt rostfria stålskal och svarta glaspaneler ger den en touch av lyx till varje kök. Kåpans moderna design och högkvalitativa material gör den till en perfekt passform för både moderna och traditionella kök.

    Färg

    Kåpan kommer i en stilren svart färg som ger en sofistikerad och modern look till ditt kök. Den eleganta svarta glaspanelen ger ett extra lyft till designen.

    Storlek

    Med en bredd på 90cm är denna väggkåpa en perfekt passform för standardstorleken på köksskåp. Den rymliga storleken täcker effektivt hela spishällen och ser till att köket är fritt från matos och ångor.

    Funktioner

    • Effektiv ventilation: Med en kraftfull fläkt och hög kapacitet för luftcirkulation kommer denna väggkåpa snabbt och effektivt att dra ut matos och ångor, vilket resulterar i en ren och fräsch luft i ditt kök.
    • Steglös hastighetskontroll: Välj enkelt den önskade fläkthastigheten med den steglösa reglaget. Anpassa fläkten efter din matlagning och skapa den perfekta luftcirkulationen.
    • Belysning: Väggkåpan är utrustad med energisnåla LED-lampor som ger en optimal belysning över spishällen. Du får en klar sikt på matlagningen, samtidigt som det ger en trevlig atmosfär i köket.
    • Ljudreducering: Den inbyggda ljudreduceringstekniken i väggkåpan minskar bullret från fläkten, vilket ger en tystare och mer behaglig matlagningsupplevelse.
    • Enkel rengöring: Det rostfria stålet och de svarta glaspanelerna gör det enkelt att rengöra väggkåpan. Ta bort fettfläckar och smuts med lätthet för att hålla den i perfekt skick.

    Slutsats

    Franke Crystal FCR 925 TC BK XS är den perfekta väggkåpan för dig som vill ha en elegant och funktionell lösning för ditt kök. Med sin moderna design, kraftfulla ventilation och praktiska funktioner kommer denna väggkåpa att förvandla ditt kök till en ren och fräsch arbetsplats.

    Produkt
    Modellnamn
    Franke Crystal FCR 925 TC BK XS 90cm, Svart
    Märke
    Franke
    Produkttyp
    Vägghängd köksfläkt
    Mått
    Bredd
    90.0 cm
    Breddstandard
    90cm
    Design
    Färg
    Svart

    16 Produkter från samma kategori: