Vägghängda Kökflekt

    TEKA DLV 98660 TOS ST Dekorativ 90 cm väggmonterad spiskåpa med friskluftsfunktion

    PRODUKTKOD: DLV 98660 TOS ST

    7 107,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vägghängda Kökflekt
    • Egenskaper: Belysning
    • Färg: Grå
    • Breddstandard: 90cm
    • Spänning: 220 V, 230 V, 240 V

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA DLV 98660 TOS ST Dekorativ 90 cm väggmonterad spiskåpa med friskluftsfunktion

    Denna Teka DLV 98660 TOS ST köksfläkt är en imponerande och dekorativ spiskåpa som kommer att ge ditt kök en modern och elegant touch. Med sin 90 cm bredd är den perfekt för stora kök och ger effektiv luftrening vid matlagning.

    Färg

    Spiskåpan levereras i en unik grå färg som kommer att komplettera vilken köksinredning som helst.

    Breddstandard

    Denna modell har en breddstandard på 90 cm, vilket ger en imponerande täckning över spisen. Detta gör att den passar perfekt i medelstora till stora kök.

    Spänning

    TEKA DLV 98660 TOS ST har en flexibel spänningsanslutning och kan anslutas till 220 V, 230 V eller 240 V strömförsörjning. Detta gör det enkelt att installera och använda i olika typer av kök.

    Märke

    Teka är ett pålitligt märke som är känt för att tillverka högkvalitativa köksapparater. Deras produkter kombinerar snygg design med avancerad funktionalitet och pålitlighet.

    Modellnamn

    Denna specifika modell av Teka köksfläkt heter DLV 98660 TOS ST. Den är utformad för att vara praktisk och effektiv samtidigt som den ger en stilren och modern estetik till ditt kök.

    Produkttyp

    TEKA DLV 98660 TOS ST är en vägghängd köksfläkt. Detta innebär att den enkelt kan monteras på väggen ovanför din spis för att effektivt rena luften från matlagningsodörer och ånga.

    Egenskaper

    En av de främsta egenskaperna hos denna köksfläkt är dess belysning. Med hjälp av en inbyggd lampa ger den optimalt ljus över spisen, vilket underlättar matlagningen och ger en trevlig atmosfär i köket.

    Intern motor

    TEKA DLV 98660 TOS ST är utrustad med en kraftfull intern motor. Denna motor ger hög prestanda och effektiv luftrening, samtidigt som den är tyst och pålitlig.

    Sammanfattningsvis är TEKA DLV 98660 TOS ST en imponerande väggmonterad köksfläkt som ger ditt kök en modern och elegant touch. Med sin imponerande bredd, flexibel spänningsanslutning och pålitliga märke är den perfekt för att skapa en frisk och ren luft i ditt kök.

    Produkt
    Märke
    Teka
    Produkttyp
    Vägghängd köksfläkt
    Modellnamn
    Teka Konventionell fläkt DLV98660 90cm, Grå
    Mått
    Breddstandard
    90cm
    Design
    Färg
    Grå
    Specifikationer
    Intern motor
    Ja
    Egenskaper
    Belysning
    Strömförsörjning
    Spänning
    220 V, 230 V, 240 V

    16 Produkter från samma kategori: