Underbyggnadsfläktar

    TEKA DHT 1285 Takfläkt 120 cm

    PRODUKTKOD: DHT 1285

    23 230,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Underbyggnadsfläktar
    • Breddstandard: 120 cm
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Justerbar hastighet/motstånd: Nej
    • Luftflöde: 807 m³/h

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning - TEKA DHT 1285 Takfläkt 120 cm

    TEKA DHT 1285 Takfläkt är en stilfull och effektiv takfläkt som kommer bli en perfekt tillskott till ditt hem. Med sin eleganta design och funktionella egenskaper kommer den säkerligen att förbättra både luftcirkulationen och estetiken i ditt rum.

    Elegant design

    Takfläkten är tillverkad i rostfritt stål/krom, vilket ger den en modern och sofistikerad look. Den kommer att passa perfekt in i de flesta inredningsstilar och ge ditt rum ett lyxigt utseende.

    Kraftfull prestanda

    TEKA DHT 1285 Takfläkt har en imponerande luftflöde på 807 m³/h, vilket säkerställer att luften cirkulerar effektivt och skapar en hälsosam och behaglig inomhusmiljö. Du kan njuta av svalkande brisar under varma sommardagar eller använda den för att sprida värmen jämnt under kalla vintermånader.

    Enkel att använda

    Denna takfläkt har en justerbar hastighet/motstånd, vilket ger dig möjlighet att anpassa fläktens prestanda efter dina behov och preferenser. Du kan enkelt välja mellan olika hastigheter för att skapa den perfekta luftcirkulationen i ditt rum.

    Praktiskt och funktionellt

    TEKA DHT 1285 Takfläkt har en standard bredd på 120 cm, vilket gör den perfekt för medelstora till stora rum. Dessutom är den utrustad med en kraftfull motor som säkerställer tyst drift och lång hållbarhet.

    I slutändan är TEKA DHT 1285 Takfläkt en pålitlig och effektiv takfläkt som kombinerar stil och funktionalitet på bästa möjliga sätt. Den kommer bli en fantastisk tillskott till ditt hem och förbättra både luftcirkulationen och estetiken i ditt rum.

    Mått
    Breddstandard
    120 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Justerbar hastighet/motstånd
    Nej
    Luftflöde
    807 m³/h
    Med motor
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: