Underbyggnadsfläktar

    Elica elibloc lux ix/a/80 huva i rostfritt stål

    PRODUKTKOD: PRF0165628

    4 969,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Underbyggnadsfläktar
    • Breddstandard: 70cm
    • Bredd: 78.4 cm
    • Djup: 34.9 cm
    • Egenskaper: Belysning
    • Kapacitet m3/h: 690

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Elica Elibloc Lux IX/A/80 Huva i Rostfritt Stål

    Alla funktioner du behöver i en snygg och praktisk köksfläkt

    Med Elica Elibloc Lux IX/A/80 får du en underbyggd köksfläkt som kombinerar både stil och funktionalitet. Denna huva har en stilren design i rostfritt stål, vilket gör den till en elegant och tålig tillskott i ditt kök. Dessutom ger den en professionell touch till din matlagning.

    Perfekt passform för ditt kök

    Med en bredd på 78.4 cm och en djup på 34.9 cm är denna köksfläkt perfekt för de flesta köksuppsättningar. Den är designad för att passa standardbredd på 70 cm, vilket gör den idealisk för de flesta kök. Med sin minimalistiska design tar den minimalt med plats och ger en ren och snygg look till ditt kök.

    Effektiv och tystgående drift

    Elica Elibloc Lux IX/A/80 har en ljudnivå på 65.0 dB, vilket gör den väldigt tystgående. Du kommer knappt märka att den är igång, vilket garanterar en lugn och ostörd matlagningsupplevelse. Trots den tysta drift är denna köksfläkt otroligt effektiv med en kapacitet på 690 m3/h. Den kan enkelt avlägsna matos och ånga från ditt kök på nolltid.

    Funktioner som hjälper dig att laga mat i stil

    Elica Elibloc Lux IX/A/80 kommer med tre olika hastighetsinställningar, vilket ger dig flexibilitet att välja den hastighet som passar bäst för din matlagning. Oavsett om du behöver snabbt avlägsna starka ångor eller bara vill ha en lätt cirkulation av luft i köket, kan du enkelt anpassa fläkten efter dina behov.

    Smart och energieffektiv

    Denna köksfläkt har energiklass C, vilket innebär att den inte bara är kraftfull utan även energieffektiv. Den hjälper dig att spara energi samtidigt som den ger dig en pålitlig och effektiv luftkvalitet i ditt kök. Med den inbyggda belysningen kan du även lysa upp ditt kök och skapa en trevlig atmosfär.

    Sammanfattningsvis är Elica Elibloc Lux IX/A/80 Huva i Rostfritt Stål den perfekta lösningen för att hålla ditt kök rent och snyggt. Med sin stilrena design, effektiva drift och smarta funktioner kommer denna köksfläkt definitivt bli en favorit i ditt kök.

    Produkt
    Märke
    Elica
    Produkttyp
    Underbyggdnadsfläkt
    Modellnamn
    Elica ELB-LUX-SS-80 70cm, Rostfritt stål
    Mått
    Breddstandard
    70cm
    Vikt
    7.42 kg
    Bredd
    78.4 cm
    Höjd (min)
    35.8 cm
    Djup
    34.9 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Kapacitet m3/h
    690
    Egenskaper
    Belysning
    Ljudnivå
    65.0 dB
    Hastighet
    3
    Strömförsörjning
    Energiklass
    C

    16 Produkter från samma kategori: