Underbyggnadsfläktar

    Elica lane ix/a/52 huva i rostfritt stål

    PRODUKTKOD: PRF0157333

    5 791,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Underbyggnadsfläktar
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Justerbar hastighet/motstånd: Ja
    • Luftflöde: 650 m³/h
    • Med motor: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Elica lane ix/a/52 huva i rostfritt stål

    Funktioner

    Denna Elica lane ix/a/52 huva i rostfritt stål är en funktionell och elegant tillägg till ditt kök. Med sina olika funktioner och justerbara inställningar kan du enkelt och bekvämt ta bort matos och oönskad lukt från ditt kök.

    Färg

    Huvan är tillverkad i rostfritt stål och har en snygg kromfinish. Detta ger den en modern och stilren look som passar perfekt med alla köksinredningar och färger.

    Justerbar hastighet/motstånd

    Huvan är utrustad med justerbar hastighet/motstånd, vilket möjliggör enkel anpassning av sugeffekten. Du kan enkelt öka eller minska hastigheten beroende på behovet och mängden matos i köket.

    Luftflöde

    Med en imponerande kapacitet på 650 m³/h kan denna huva snabbt och effektivt ta bort matos och ånga från ditt kök. Du kan vara trygg i vetskapen om att luften blir frisk och ren, och att oönskade dofter snabbt försvinner.

    Med motor

    Den här huven är inte utrustad med en inbyggd motor. Det innebär att du behöver en extern motor för att driva huvan. Detta ger dig flexibilitet att välja en motor som passar bäst för ditt köks behov och krav.

    I slutändan är Elica lane ix/a/52 huva i rostfritt stål ett pålitligt val för att hålla ditt kök fräscht och fritt från oönskad lukt och ånga. Med sin justerbara hastighet/motstånd och imponerande luftflöde är denna huva ett utmärkt val för alla kök som behöver en effektiv och pålitlig ventilation.

    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Med motor
    Nej
    Justerbar hastighet/motstånd
    Ja
    Luftflöde
    650 m³/h

    16 Produkter från samma kategori: