Underbyggnadsfläktar

    Falmec - okap quantum easy 84 cm - 600 m3/h

    PRODUKTKOD: CUZQ90.01P8#ZZZN461F

    34 746,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Underbyggnadsfläktar
    • Hälltyp: Spishäll med inbyggd fläkt

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Falmec - okap quantum easy 84 cm - 600 m3/h

    Den här spishällen med inbyggd fläkt från Falmec är det perfekta valet för att skapa en renare och fräschare luft i ditt kök. Med en bredd på 84 cm och en imkapacitet på 600 m3/h är det en kraftfull och effektiv produkt.

    Kraftfull imkapacitet

    Denna spishäll har en imkapacitet på 600 m3/h, vilket innebär att den kan effektivt avlägsna matos, ånga och lukt från din köksmiljö. Med en kraftfull fläkt kan du vara säker på att luften hålls ren och fräsch, oavsett vad du lagar.

    Stilren design

    Falmec - okap quantum easy 84 cm har en stilren och modern design som smälter in i de flesta köksinredningar. Den har en glänsande yta med eleganta linjer och kommer definitivt att bidra till att förhöja estetiken i ditt kök.

    Lätt att använda

    Denna spishäll med inbyggd fläkt är mycket enkel att använda. Den har intuitiva knappar som gör det enkelt att justera fläkthastigheten och belysningen. Dessutom är den utrustad med en timerfunktion för att du ska kunna ställa in önskad drifttid.

    Är du redo att förbättra luftkvaliteten i ditt kök?

    Med Falmec - okap quantum easy 84 cm - 600 m3/h får du en kraftfull och stilren spishäll med inbyggd fläkt som effektivt tar bort matos, ånga och lukt från ditt kök. Den är lätt att använda och kommer definitivt att förhöja stil och funktionalitet i ditt kök. Ge ditt kök en uppdatering och investera i denna fantastiska produkt idag.

    Specifikationer
    Hälltyp
    Spishäll med inbyggd fläkt

    16 Produkter från samma kategori: